Inaktiv platsannons

CE-Chaufförer till Dagab inköp & logistik i Helsingborg

Om tjänsten

Dagab bidrar till att öka butikernas försäljning och lönsamhet genom effektiva, miljövänliga och kundanpassade logistiklösningar. Som CE-Chaufför kommer du att arbeta fysiskt i en tempofylld roll och bli del av en företagskultur som kännetecknas av stort engagemang och god kamratskap. Är du redo att ta plats inom Axfood där kunden alltid står i centrum?

Bli en av oss

Vi söker nu två chaufförer med CE-behörighet till vår Terminal i Helsingborg. Tjänsterna är tillsvidare på heltid, provanställning tillämpas.

Det här får du göra

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av livsmedelsdistribution till våra kunder i Skåne, exempelvis till närlivsbutiker, campingar och bensinstationer. Våra ekipage är allt mellan 10 till 25,25 meter där samtliga är utrustade med en el-truck.

Det här förväntar vi oss

Vi söker både dig som är i början av din karriär och vill ha möjligheten till ditt första fasta arbete, eller dig som har erfarenhet av distributionsarbete men söker nya utmaningar. Det viktigaste för oss är din inställning och viljan att utvecklas tillsammans med oss, samt att du besitter en god kvalitets- och servicekänsla. Det krävs även god fysik och det är en förutsättning att du tar hand om din hälsa. Att du är flexibel, samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete är också något vi värderar högt.

Vidare vill vi att du har:

• CE-behörighet
• Truckkort
• Yrkeskompetensbevis
• Digitalt färdskrivarkort

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb