Inaktiv platsannons

Underhållschef i Frövi

Om tjänsten

Vi söker en ny chef till vår underhållsavdelning. Välkommen med din ansökan om du vill vara med och skapa en mer hållbar framtid tillsammans med oss!

Driftsäkerhet och produktionsstabilitet är mycket viktigt för verksamheten där underhåll spelar en betydelsefull roll. Partnerskap mellan underhåll och drift är avgörande för att ständigt kunna förbättras inom produktionsstabilitet. Underhållsavdelningen består av cirka 140 medarbetare fördelade på sektionerna Infrastruktur/Service, UH Rockhammar, UH Sulfatfabrik, UH Kartongbruk, UH Skift/Verkstad.

Om tjänsten
Som underhållschef har du personalansvar för fem sektionschefer och ingår i ledningsgruppen för Frövi & Rockhammars produktionsenheter. Du rapporterar direkt till Fabriksdirektören.

Du förväntas arbeta med ett helhetsperspektiv mot hela produktionen och egen avdelning. I ansvaret ingår att leda och följa verksamheten på kort och lång sikt enligt de mål som fastställs och i detta ingår att du också har avdelningens samlade budget- och kostnadsansvar.

Ditt uppdrag som underhållschef är att skapa förutsättningar för avdelningen i form av resurser, strukturer och tydlighet för att i enlighet med satta mål driva och utveckla avdelningens insatser. Du arbetar aktivt med frågor gällande skydd och säkerhet för en god arbetsmiljö och fortsatt utveckling av vårt arbetssätt med förbättringar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är civilingenjör- eller högskoleingenjör med för tjänsten relevant inriktning, eller har motsvarande kunskaper.
Du har flera års yrkeserfarenhet, där erfarenhet som chef inom pappers- massa eller tillverkningsindustrin är meriterande.
Vi ser gärna att du har en flerårig erfarenhet av underhållsarbete, gärna med en certifiering i enlighet med EFNSM (European Federation of National Societies) krav.
Erfarenhet av systematiskt förbättringsarbete inom underhåll och driftsäkerhet är också en stor fördel.
Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som i skrift.

Personliga egenskaper
Som person är du strukturerad och analytisk med förmåga att leverera resultat.
Du är en kommunikativ ledare i ditt arbetssätt och har lätt för att skapa relationer både inom och utanför organisationen samt samarbetar effektivt med både kollegor, kunder och partners. Vi erbjuder en central ledarroll där du förväntas leda verksamheten så att medarbetarna känner delaktighet i arbetet mot uppsatta mål och i förändringsprocesser.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Frövi
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej