Inaktiv platsannons

Teknisk Controller i Frövi

Om tjänsten

Gillar du att jobba med projekt och investeringar, att hålla koll på teknik och ekonomi samt har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift? Är du en strukturerad person som är bra på att ha ordning och reda? Har du bra känsla för att samarbeta med andra men kan ändå vara självgående i ditt arbete?

Då kan det här jobbet vara något för dig! Då nuvarande befattningshavare snart lämnar för en annan tjänst i koncernen behöver vi hitta en ny Teknisk Controller till vår Teknikavdelning. Inom denna avdelning håller vi ihop investeringsverksamheten inom BillerudKorsnäs Frövi och Rockhammar, genomför investeringsprojekt, arbetar med processutveckling och systemförvaltning samt med teknisk dokumentation. Avdelningen arbetar i nära samverkan med främst driftavdelningarna och underhåll samt med externa leverantörer.

Om tjänsten
Huvuduppgiften är att hålla ihop och uppdatera Frövi/Rockhammars investeringsportfölj och projektkalender, följa upp och granska projekt, medverka i och kvalitetssäkra investeringsäskanden samt kommunicera med representanter från BillerudKorsnäs centrala investeringshantering. Vidare ingår i jobbet att själv genomföra utredningar och förstudier gällande teknikfrågor och tänkbara investeringsprojekt. Som Teknisk Controller ingår du i Teknikavdelningens ledningsgrupp.
Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Kvalifikationer
Du har en akademisk examen, gärna civilingenjör eller motsvarande arbetslivserfarenhet med erfarenhet i liknande befattningar.
Tidigare erfarenhet av projekt och tekniska utredningar är ett krav. Erfarenhet av massa- och kartongtillverkning är meriterande liksom erfarenhet av att ha jobbat med investeringar.

Personliga egenskaper
Som person är du självständig, utåtriktad och positiv. Vi ser gärna att du som person gillar att arbeta analytiskt, har ett strategiskt tänk och god planeringsförmåga.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska och har lätt att utrycka dig i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och eftersträvar mångfald.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Frövi
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej