Inaktiv platsannons

FSB Finsk Omsorg söker HR-chef i Stockholm

FSB Finsk Omsorg söker HR... Sista ansökningsdag: 2018-08...... Vill du vara HR-ansvarig på Finsk Omsorg AB, ett familje...

Om tjänsten

FSB Finsk Omsorg söker HR-chef

Sista ansökningsdag: 2018-08-12

Arbetsbeskrivning

Vill du vara HR-ansvarig på Finsk Omsorg AB, ett familjeägt företag som är verksam över hela Stockholm med ca 500 medarbetare.

Om rollen

Vi kan erbjuda dig en spännande roll där ditt främsta mål att bidra till affärsnytta samt påverka företagets utveckling framåt inom HR-området. Vidareutveckling av vår verksamhet tillsammans med våra verksamhetschefer blir en central uppgift. Ni gör det med hjälp av företagets satta mål och strategier.

Rekrytering av chefspersonal är en viktig del av ditt arbete samt att utveckla den personal vi redan har.

Att vara en attraktiv arbetsgivare samt att höja medarbetarnöjdheten och arbetsmiljön ytterligare har alltid varit en prioritet för oss som företag och där har Du som HR ansvarig en nyckelroll.

Ledarutvecklingen och employer branding ligger också högt upp på den strategiska prioritetslistan.

Du rapporterar direkt till koncernchef och ingår i koncernens ledningsgrupp.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från vård och omsorg samt du har en vana från att arbeta i en personalintensiv verksamhet. Du kommer att ha det övergripande HR-ansvaret som även inkluderar lön, pension och försäkringar.

Som person är du driven och tydligt målorienterad. Du har en god strategisk förmåga och har inga svårigheter att delegera arbete. Slutligen har du en förmåga att entusiasmera och inspirera medarbetare.

Dela detta jobb

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej