Inaktiv platsannons

Registrator/ arkivarie i Halmstad

Registrator/... Är du en erfaren registrator, ansvarstagande, självständig, har hög servicekänsla och vill arbeta i en intressant...

Om tjänsten

Registrator/ arkivarie

Är du en erfaren registrator, ansvarstagande, självständig, har hög servicekänsla och vill arbeta i en intressant verksamhet? Då kan detta vara tjänsten för dig! 

Du blir en del av Halmstads moderna fastighetsbolag, ett bolag som arbetar för att på ett affärsmässigt sätt utveckla och erbjuda ett attraktivt boende i hyresrätt. Företaget har en hög nyproduktionstakt och förvaltar ca 10 000 befintliga lägenheter.

Rollbeskrivning
I rollen som registrator/arkivarie ansvarar du för att upprätthålla en korrekt och rättssäker diarieföring och arkivering. Du är en nyckelperson i arbetet med att kvalitetssäkra, utveckla och effektivisera dokument- och ärendehanteringen inom HFAB. Arbete med arkiv och arkivläggning ingår också i uppdraget. HFAB använder i dagsläget dokument- och ärendehanteringssystemet Platina och arkivsystemet Klara. Som registrator/arkivarie ingår du i Kansliet och kommer arbeta i ett gott team bestående av kanslichef och administrativ assistent.

Arbetsuppgifter
Exempel på arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är hantering av inkommande och utgående handlingar, sekretessprövning och hantering av begäran av utlämning av allmänna handlingar samt att besvara interna och externa förfrågningar som rör allmänna handlingar. Som arkivredogörare ordnar, förtecknar, gallrar samt tillgängliggör du arkivmaterial. Du tar fram och uppdaterar styrande- och stödjande dokument inom Kansliets ansvarsområden och genomför utbildningar för kollegor bl a i offentlighet- och sekretess, registrering, dokumenthantering och diarieföring.

Du är systemadministratör för Platina vilket bl a innebär att ge användarstöd, delta i utvecklingsarbete och versionshanteringar i nära kontakt med vår IT-avdelning och systemleverantör. Därtill kan det bli aktuellt med andra inom Kansliet förekommande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer
Du har tidigare arbetat som registrator inom offentlig verksamhet, har god kunskap om de lagar och förordningar som styr dokumenthantering och är van att hantera begäran om utlämning av allmänna handlingar. Du är van att arbeta i IT-system för diarieföring, dokument- och ärendehantering, som t e x Platina.

Det är meriterande om du har registratorutbildning eller motsvarande utbildning som är relevant för tjänsten och att du har erfarenhet av att arbeta med arkivfrågor.

Att arbeta med datorn som främsta arbetsredskap är för dig en självklarhet och du har lätt för att uttrycka dig i svenska i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du bör vara en utåtriktad och ansvarsfull person med gott omdöme och kommunikativ förmåga. Arbetet förutsätter att du kan arbeta självständigt samt att du är prestigelös, noggrann och har lätt för att samarbeta.

Vi erbjuder dig en tjänst med intressanta, viktiga arbetsuppgifter, utvecklingsmöjligheter, personalförmåner, lokala och nationella nätverk och härliga kollegor i en verksamhet som gör skillnad.

  • Vi tillämpar provanställning
  • Heltidsanställning med tillträde snarast möjligt eller enligt överenskommelse.
  • Rekrytering sker löpande och sista ansökningsdag är 2018-08-16

Vill du vara med och utveckla Halmstad med oss så ser vi fram emot din ansökan! 

Halmstads Fastighets AB ägs av Halmstads Kommun. Bostadsbolaget
omsätter drygt 750 miljoner kronor och har cirka 100 anställda.
Fastigheterna, som består av drygt 10 000 lägenheter och lokaler,
värderas till cirka 11 miljarder kronor.

Vi undanber oss all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Halmstad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej