Inaktiv platsannons

VI SÖKER KREDITANSVARIG TILL BORÅS BIL GRUPPEN

VI SÖKER KREDITANSVARIG TILL BORÅS BIL... Dina arbetsuppgifter: I rollen som kreditansvarig kommer du att ansvara för det löpande...

Om tjänsten

VI SÖKER KREDITANSVARIG TILL BORÅS BIL GRUPPEN

Dina arbetsuppgifter:

I rollen som kreditansvarig kommer du att ansvara för det löpande arbetet med kundreskontra, vilket bland annat innebär kundinbetalningar, påminnelsehantering krav/inkassohantering, samt kreditbedömningar och en hel del kundkontakt.
Du kommer vara en del i ett redovisningsteam där även leverantörsreskontra och bokföring ingår. Vår ambition är att denna grupp skall kunna dela arbetsuppgifter vid hög belastning och ledigheter.

Vi sätter stor vikt vid förmåga att ständigt arbeta med förbättringar och utveckling av arbetsuppgifter.

Tjänstens omfattning är heltid med beräknad start i augusti, tjänsten är placerad i Borås.

Kvalifikationer:
För att vara aktuell för denna roll är du minst gymnasieekonom eller motsvarande och har erfarenhet att självständigt arbeta med kund- och leverantörsreskontra samt har erfarenhet av att arbeta med förändringar och förbättringar.

Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du är ansvarstagande, noggrann och lösningsorienterad. Du trivs med att arbeta med siffror och du har en förmåga att arbeta både självständigt och tillsammans med andra och sätter dig snabbt in i nya situationer. Vidare är du är serviceinriktad och värdesätter en god relation med såväl kollegor som kunder.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta Pernilla Lindgårde:
tel 033-15 16 14

Dela detta jobb

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
BORÅS
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej