Inaktiv platsannons

Produktionschef, Grundläggning i Lund

Om tjänsten

Vill du bli en del av Sveriges största byggföretag?



Vi är Skanska Sveriges specialister inom grundläggning. Vi hjälper våra kunder med komplexa stödkonstruktioner, sponter, borrade pålar, grundförstärkning och betongpålning.

Det händer mycket i Göteborgsregionen och vi behöver förstärka vårt team med en produktionschef (platschef) som vill vara delaktig i att skapa Göteborgs framtid!

Brinner du för produktion och är redo för nya utmaningar?

Då vill vi höra mer om dig! Som produktionschef ansvarar du för att projektet följer tids- och produktionsplanerna. Du kommer att leda organisationen och dess medarbetare så att alla involverade vet vad som förväntas och kan ta sitt eget ansvar för det dagliga arbetet. På Skanska har vi höga ambitioner när det gäller arbetssäkerhet, etiska regler och att skapa en inkluderande arbetsplats där alla trivs och kommer till sin rätt. Här tar du som produktionschef ett stort ansvar och får möjligheten att utveckla dina ledaregenskaper.

Skanska bygger ofta stort och tekniskt avancerat. Utmanande såklart, men för dig personligen blir det också en merit att ha varit med och lett ett prestigefyllt projekt som ESS i Lund eller Hisingsbron i Göteborg.

Vi kräver ingen tidigare erfarenhet av att ha jobbat med grundläggning, men vi söker dig som har intresse av att utvidga dina kompetenser och som tycker geoteknik och problemlösning är spännande.

Du älskar att driva produktionen på plats

Vi söker dig som har ”några år på nacken”. Din ålder spelar ingen roll, men du har arbetat som arbetsledare och/eller produktionschef i några år. Du har utbildning inom byggteknik, exempelvis som civil- eller högskoleingenjör. Du kan också ha anskaffat kunskaperna genom längre arbetserfarenhet. Det är viktigt att du är en duktig kommunikatör då rollen innebär många kontaktytor, samt att du är en god representant för Skanska och våra värderingar. Du är lyhörd och har en god prioriteringsförmåga, där du kan se till helheten.

Denna tjänst tillhör Distrikt Syd. Vi sitter organisatoriskt på Skanskas Göteborgskontor men har verksamhet över ett stort geografiskt område från Värmland i norr till Skåne i söder. Önskad placeringsorter är Göteborg. Resor förekommer och körkort är ett krav för tjänsten.

Vi erbjuder

Hos oss på Skanska blir du del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Oavsett vilken roll du får har vi ett bra erbjudande till dig. Några tydliga exempel är aktiesparprogram, friskvårdsbidrag, möjlighet till förstärkt föräldrapenning samt volontärarbete på arbetstid. Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling. Är du rätt person vill vi satsa på dig. Hos oss har du också möjlighet att lära av dina kollegor över hela Sverige och utvecklas mot nya roller.

Vill du bli en del i vårt framgångsrika team? Ansök idag!

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är den 22 augusti.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Lund
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Lund | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)