Inaktiv platsannons

Elmontör - Vattenfall Services i Nyköping

Om tjänsten

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Nu förstärker vi vår verksamhet i Båberg och söker nu elmontörer inom ledningar!

Din roll som elmontör
Vi söker dig som vill ha omväxlande arbete med stort tekniskt innehåll. Det här är ett jobb för dig som gillar att lösa tekniska problem i fält. Som elmontör kommer du arbeta med service, felavhjälpning, underhåll, nätanslutningar och i vissa projekt inom spänningsintervallet 0,4 -20 kV och/eller 20-400 kV.

Du kommer att utgå från någon av våra etableringar – Båberg eller Stenungsund. Hemstationering kan bli aktuellt. Resor och övernattningar samt beredskap kan ingå i tjänsten.

Dina kvalifikationer som elmontör
I grunden har du gymnasial elkraftsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenheter. Eftergymnasial utbildning inom anläggningsmontage och/eller eldistribution är meriterande. Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete som distributionselektriker/linjemontör eller stationstekniker. Alternativt har du erfarenhet av annan verksamhet inom el, exempelvis industri, elnät, installation eller montage och vill utvecklas i en ny roll inom elkraft. Du har B-körkort och behärskar svenska i tal och skrift.

För att trivas tillsammans med oss är det är viktigt att du tycker om teamwork och att du kan axla både frihet och ansvar i en kund- och resultatorienterad verksamhet. Du är en person som tar stort ansvar när det gäller kvalité och framdrift. Att i alla moment arbeta säkert är en självklarhet för dig. Säkerheten är alltid nummer ett inom Vattenfall Services.

Vi ser fram emot din ansökan,  CV och ett personligt brev senast den 19 augusti. I ditt CV är det viktigt att det tydligt framgår namn, adress och relevanta erfarenheter.

Frågor
Veronica Svensson, telefon 0722-318948 (åter från semester 13/8)
AnnaKarin Jungerfelt, telefon 0724-52 07 89

Fackliga representanter
Marie Gelin Unionen
Juha Siipilehto SEKO
Torbjörn Blom Akademikerna
Anders Eriksson (Nyköping) Ledarna
Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall Services är ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av el- och energianläggningar. Vi utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom belysning, energieffektivisering och mätning. Våra drygt 1 600 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland våra kunder finns nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. Läs mer på

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Nyköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Nyköping | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)