Inaktiv platsannons

Skadereglerare byggskador i Malmö

Nu har du möjlighet att bli en del av oss på Trygg-Hansa och bidra till att bli Sveriges ledande försäkringsbolag. Hos oss välkomnas du till en arbetsplats med stark lagkänsla, stor gemenskap och sammanhållning

Om tjänsten

Vi söker nu Skadereglerare som ska arbeta med reglering av byggskador,

Du kommer sitta i kontorslandskap med ett team på ca 20 personer i Trygg-Hansas ljusa lokaler i centrala Malmö. Du får hos oss utöver din grundutbildning löpande utbildning i försäkringsvillkor, aktuell lagstiftning och arbetsmetodik.

 
Ansvarsområde

Du kommer arbeta med reglering av byggskador. Du tar ställning till skadans ersättningsbarhet, bedömer föreslagna reparationsåtgärder och kostnader för återställande. Du har nära dialog med entreprenörer och samarbetspartner och ansvarar för att Trygg Hansas kunder får snabb och relevant hjälp. I arbetsuppgifterna ingår: 

  • Du ansvarar för dina skador från skadeanmälan till slutreglering
  • Inhämtning och utvärdering av information
  • Fastställande av skadeorsaken och omfattningen av skador
  • Fastställa ersättningsbarhet
  • Reglering och avslut av ärenden

För dig som lyckas i rollen och har ambitionen att axla ett större ansvar i framtiden finns det goda förutsättningar då vi tillsammans kontinuerligt arbetar med personlig utveckling.

Tjänsten är på heltid och dagtid.


Din profil

Du har minst gymnasieutbildning och gärna flerårig erfarenhet av skadereglering. Idag arbetar du troligen som skadereglerare eller kanske som arbetsledare i byggbranschen, fastighetsförvaltare eller inom någon annan roll relaterat till fastigheter och hus.

Tjänsten passar dig som är social, lösningsorienterad och självständig med en förmåga att fatta egna beslut. Du är en effektiv administratör med förmåga att strukturerat hantera stora mängder information och dokument.

Stark känsla för kundservice är viktigt samtidigt som du har ett tekniskt intresse och drivs av att hitta lösningar.

Du är nyfiken och drivs av att utmana dig själv till att leverera toppresultat. Du söker ständigt möjligheter att utvecklas och tycker om att arbeta mot tydliga mål och med regelbunden coaching och feedback.

Vidare har du god kommunikationsförmåga såväl i tal som i skrift och det är viktigt att du trivs att arbeta med dator och telefon som främsta redskap.

Du har en hög energinivå och tycker om att jobba i högt tempo.

Erfarenhet av byggbranschen och kalkylprogrammet MEPS eller liknande system är meriterande.


Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb)