Inaktiv platsannons

Lagerarbetare till Varudepån i Örebro

Om tjänsten

Jobba hos Systembolaget

Lagerarbetare till Varudepån i Örebro

Om oss
Varudepån i Örebro är en av våra två depåer i Sverige som försörjer våra butiker, ombud och hemleveranskunder runt om i landet med våra varor.

Om rollen
Som lagerarbetare har du ansvar för kundspecifika beställningar som skall plockas, packas och förberedas för frakt ut till våra kunder. Efterhand kommer ansvaret att utvecklas och nya arbetsuppgifter kommer att förekomma.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, där det kan bli aktuellt med arbetstid förlagd i huvudsak på 2 skift.

Om dig
Är du serviceinriktad? Har du god social kompetens och trivs att jobba i team? Har du en god problemlösningsförmåga och gillar att komma med nya idéer? Är du ansvarstagande och tar egna initiativ? Har du god telefon- och datorvana? Har du gymnasieutbildning? Har du god fysik då tunga lyft förekommer? Har du röststyrd plock vana? .Uppfyller du detta är du välkommen att ansöka.

Tidigare erfarenhet av lagerarbete och truckkörning/truckkort är ett krav.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | Detaljhandel | Deltidsjobb