Inaktiv platsannons

Backofficemedarbetare med erfarenhet av SWIFT i Stockholm

Om tjänsten

SJR söker för kunds räkning en backofficemedarbetare till backofficegruppen för valuta- och ränteaffärer. Vår kund är en av Sveriges ledande banker och de har sina lokaler centralt i Stockholm. Du kommer att bli en del av en grupp med hög kompetens och god arbetsmiljö. Uppdraget är med start efter sommaren och initialt 7 månader framåt med chans till förlängning.

Arbetsbeskrivning
Gruppen som du kommer att ingå i är affärsstödet för bankens valutaväxlingar och ränteaffärer. Avdelningen ansvarar i första hand för avveckling av kund- och internetbankhandelns valutaaffärer. Alla medarbetare jobbar i flera olika system, med varierande dagliga rutiner och utredningsfrågor. Tjänsten ger en god inblick i helheten kring valutamarknaden. Du kommer ha daglig kontakt med valutahandlare och motparter (både banker och företag).

Din bakgrund
Du bör ha några års erfarenhet av support/backofficearbete inom bank och/eller finans samt ha kunskap om finansiella instrument och då speciellt valutamarknaden. Erfarenhet av att arbeta i SWIFT-systemet är ett krav, samt att du är flexibel gällande arbetstid då den schemaläggs i skift. Goda kunskaper i engelska i både tal och skrift är en förutsättning för att lyckas i denna roll.

Som person är du lösningsorienterad, noggrann och tar stort eget ansvar över ditt arbete.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb