Inaktiv platsannons

Ekonomiassistent HTE Produktion AB i Göteborg

Om tjänsten


Om företaget
HTE Produktion AB grundades 1974 och bedriver verksamhet inom anläggning, skötsel, underhåll, markarbeten samt betongrenovering. HTE Produktion AB har idag 95 anställda och omsätter 310 miljoner kronor. Verksamhet bedrivs i södra Sverige med tyngdpunkt på Storgöteborg. Koncern består idag av HTE Garden AB som är moderbolag och dotterbolagen HTE Produktion AB och Göteborgs Gräv och Maskin AB (GMAB). GMAB bedriver uthyrning av gräv- och schaktentreprenadmaskiner och har idag 10 anställda samt omsätter 16 miljoner kronor.

HTE har som bolag alltid funderat och reflekterat över vilken samhällsnytta man bedriver och hur vi som bolag kan medverka till att bygga framtidens samhälle. Tillsammans med våra medarbetare vill vi delta i detta arbete med energi och engagemang. För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs. Trivsel tror vi, bygger på rätt värderingar kring öppenhet, möjlighet att påverka sin egen arbetssituation, humor och ekonomisk stabilitet.


Arbetsbeskrivning
I rollen som ekonomiassistent hos oss ingår du i ett team om tre personer. Du kommer i huvudsak att ansvara för vår kund- och leverantörsreskontra. Vi scannar in våra fakturor och din uppgift blir att kontera, skicka vidare för attest samt följa upp. Det kommer även att ingå att arbeta med andra vanligt förekommande uppgifter på en ekonomiavdelning. Vi ser gärna att du är med och skapar rutiner och struktur för ekonomiavdelningen så att vi alltid arbetar på bästa sätt.

Bakgrund
Vi söker dig som har lång erfarenhet från liknande arbete och trivs med att arbeta med kund- och leverantörsreskontra. Vi arbetar idag i Entré och har du tidigare erfarenhet av ett systembyte är det meriterande. Erfarenhet från byggbranschen är ett stort plus men inget krav. Du är självgående och har en förmåga att förstå helheten inom ekonomi. Du har en analytisk förmåga, är bra på att ta in kunskap och har en vilja att fortsätta att utvecklas. Som person är du en glädjespridare, flexibel och har lätt för att skifta fokus när det behövs. Du trivs med att arbeta i en öppen atmosfär där alla hjälps åt.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb