Inaktiv platsannons

Extrajobb för ekonomistudenter inom kundtjänst på finansbolag! i Stockholm

Om tjänsten

Är du trött på att enbart studera ekonomi? Vill du få in en fot inom finansbranschen och samtidigt ha ett roligt extrajobb vid sidan av dina studier?

Vi söker nu engagerade och ansvarstagande ekonomistudenter till vår kund som är belägen centralt i Stockholm. Vi söker dig som vill ha ett meriterande extrajobb inom finans där du lägger upp dina tider i samråd med kunden.

Vår kund är ett av Nordens största finansbolag och är verksamma inom tre affärsområden; Bilfinansering, Kort och Investeringfinansiering. På den svenska marknaden har de ett brett utbud av tjänster både gentemot företag och privatpersoner, där erbjuds alternativ lösningar av finansiering genom leasing och avbetalning.

Tjänstebeskrivning
Du kommer arbete i ett team på ca 15 personer där du och dina kollegor finns där för att hjälpa kunden på bästa sätt. Du kommer få inblickar i finansavtal, räntefrågor och överlåtelsehantering. Dina arbetsuppgifter kommer bestå utav att hantera frågor från kunder och privatpersoner i telefon och detta kan röra:

  • löpande hantering kring finansavtalen
  • räntefrågor
  • överlåtelsehantering
  • förlängningar samt hantering av reklamationer/ uppsägningar mm.
  • ansvar för att hjälpa kunder på bästa sätt genom telefon och mail

På sikt kommer du få mer ansvar och utvecklingsmöjligheter. Du kommer få möjligheter att knyta an potential kontakter och skapa goda relationer för framtiden. Vi ser att du vill arbeta 1-2 dagar i veckan och dina arbetstider lägger du upp i samråd med kunden. Under vissa perioder ser vi gärna att du är beredd hoppa in på kort varsel. Det finns chans att arbeta extra under lov.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som är i början av dina studier inom ekonomi, gärna inriktning mot finans, på universitet/högskola. Du får gärna ha relevant arbetslivserfarenhet sedan tidigare och gärna då av service. Som person är du ansvarstagande och driven. Du är positiv, social och har lätt för att komma överens med kollegor.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb