Inaktiv platsannons

Ekonomiassistent i bred roll till Furuno i Göteborg

Om tjänsten


Furuno är ett väletablerat bolag som med sina kvalitativa produkter och världsomspännande servicenät är ledande inom marknaden för professionell marinelektronik. Utrustningen omfattar främst navigation, kommunikation och fisksökning. Vi erbjuder ett brett produktsortiment för såväl fritidsseglaren som kusttonnaget, det större utsjöfisket, myndigheter och handelssjöfarten.

I det svenska bolaget arbetar idag 16 personer med försäljning, service, lagerhållning och administration. Bolaget präglas av en mycket god sammanhållning bland personalen där varje individ ses som en viktig pusselbit för att kunna leverera den höga kvalitet som vi är kända för. Vi har kontor och lager i Högsbo.

Arbetsbeskrivning
I din roll som ekonomiassistent hos oss har du ett nära samarbete med vår ekonomichef, det är ni två som tillsammans är vår ekonomifunktion. Ditt ansvarsområde innefattar framförallt arbete med kund- och leverantörsreskontra, in- och utbetalningar samt viss fakturering. Du har en tät dialog med våra kunder både via telefon och mail. Du ansvarar även för vår växel och tar emot besökare till kontoret samt har många kontaktytor internt på företaget. Arbetet innefattar också en del administrativa uppgifter såsom inköp av kontorsmaterial, posthantering och fastighetsfrågor samt ansvar för våra avtal. Vidare ingår uppgifter inom marknadsföring, till exempel med att planera mässor och uppdatera hemsidan. Vi arbetar i Navision.

Din profil
Du har troligen några års erfarenhet av arbete med liknande uppgifter alternativt är du utbildad gymnasieekonom och har tidigare administrativ vana. Grundläggande för att lyckas i rollen är god telefonvana och erfarenhet av Word och Excel, har du i tillägg arbetat i ett affärssystem tidigare är det ett stort plus. Eftersom Furuno är ett internationellt företag ser vi att du har goda kunskaper i engelska.

Som person är du framåt och ansvarsfull samt har lätt för att ta egna initiativ. I ditt arbete är du noggrann och tycker om ordning och reda. Du ser dig även som en positiv och serviceminded person som har lätt för att samarbeta med andra. Söker du ett omväxlande arbete på ett prestigelöst och trivsamt företag är detta tjänsten för dig!

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb