Inaktiv platsannons

Ekonomiassistent till Finance Shared service Center i Mölndal i Göteborg

Vi söker dig som kan starta omgående och som vill arbeta inom vår kunds AP-grupp i Mölndal. Du ingår i ett team på en avdelning som arbetar med ekonomiska transaktioner och processförbättringar inom kund- och leverantörsreskontran, anläggningsregistret samt med rese- och utläggsräkningar. Tillsammans med 3 kollegor ansvarar du för leverantörsrelaterade uppgifter såsom bl.a. registrering och matchning av fakturor, slutkontroll och att förbereda och skicka betalningar. I rollen kan det även komma att ligga ett systemansvar för bolagets elektroniska fakturahanteringssystem. Arbetet sker i Movex. Avdelningen servar 6 legala enheter inom 3 länder i Skandinavien.Vår kund är intresserad av att hitta dig som kan starta omgående och som vill arbeta som vår SJR- konsult under en period framöver. Då vår kund har en vakant tjänst är tanken att konsultlösningen ska övergå till en fast tjänst hos dem. Vi söker dig som har någon arbetslivserfarenhet inom leverantörsreskontra/fakturahantering sedan tidigare och som har ett systemintresse. Då vår kund är ett stort internationellt bolag, är det viktigt att du känner dig trygg i dina engelskakunskaper.För att passa hos vår kund får du gärna vara positiv, serviceinrikad och noggrann. Givetvis gillar du att arbeta i grupp men du trivs även med att själv driva ditt arbete framåt. Vidare får du gärna ha tålamod och tycka om med administrativa uppgifter.  Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Sandra Hellström  via 031-333 55 76. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka oss din ansökan. 

Om tjänsten

Vad innebär rollen och vem söker vi?
Vi söker dig som kan starta omgående och som vill arbeta inom vår kunds AP-grupp i Mölndal. Du ingår i ett team på en avdelning som arbetar med ekonomiska transaktioner och processförbättringar inom kund- och leverantörsreskontran, anläggningsregistret samt med rese- och utläggsräkningar. Tillsammans med 3 kollegor ansvarar du för leverantörsrelaterade uppgifter såsom bl.a. registrering och matchning av fakturor, slutkontroll och att förbereda och skicka betalningar. I rollen kan det även komma att ligga ett systemansvar för bolagets elektroniska fakturahanteringssystem. Arbetet sker i Movex. Avdelningen servar 6 legala enheter inom 3 länder i Skandinavien.

Vår kund är intresserad av att hitta dig som kan starta omgående och som vill arbeta som vår SJR- konsult under en period framöver. Då vår kund har en vakant tjänst är tanken att konsultlösningen ska övergå till en fast tjänst hos dem. 

Vi söker dig som har någon arbetslivserfarenhet inom leverantörsreskontra/fakturahantering sedan tidigare och som har ett systemintresse. Då vår kund är ett stort internationellt bolag, är det viktigt att du känner dig trygg i dina engelskakunskaper.

För att passa hos vår kund får du gärna vara positiv, serviceinrikad och noggrann. Givetvis gillar du att arbeta i grupp men du trivs även med att själv driva ditt arbete framåt. Vidare får du gärna ha tålamod och tycka om med administrativa uppgifter.  

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb