Inaktiv platsannons

Fastighetsskötare i Obbola

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Din nästa utmaning

Som fastighetsskötare ansvarar du i huvudsak för den yttre skötseln av fabriksområdet. Vintertid består dina arbetsuppgifter till stor del av snöröjning, grusning och sandning. Sommartid ansvarar du för skötsel av grönytor, rabatter och träd. I arbetet ingår även fastighetssysslor, där du i viss utsträckning sköter underhåll av fastigheterna, såsom målning, enklare snickeriarbeten och vvs.

I ditt jobb kommer du att använda maskiner av olika slag, det kan vara allt från röjsåg till traktorer. Förutom daglig skötsel består ditt arbete av tillsyn för att se var förbättringar behöver göras.

Vem är du?

Kvalifikationskraven är lämplig gymnasieutbildning eller motsvarande. Behörighet för hjullastare C2 är ett krav. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Som person är du praktiskt lagd, självgående, driftig, ordningssam och har lätt för att samarbeta.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserikt. Du kommer jobba i ett team med engagerande kollegor. Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt.

På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Obbola
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Obbola | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)