Inaktiv platsannons

Studenter/extraanställda säljare till kvällar och helger i Västerås

Studenter/extraanställda säljare till kvällar och... I maj 2018 utökade vi våra öppettider på telefon och söker nu flera serviceinriktade...

Om tjänsten

Studenter/extraanställda säljare till kvällar och helger

I maj 2018 utökade vi våra öppettider på telefon och söker nu flera serviceinriktade och engagerade medarbetare till vår kundtjänst för inkommande samtal.  
 
Om jobbet 
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att via telefon serva och guida Länsförsäkringar Bergslagens kunder i deras försäkringsärenden.  
 
Vi söker dig som vid sidan av studierna vill arbeta extra på kvällar och helger. Vi ser helst att du är i början av dina studier och att du som söker både har möjlighet och vill jobba minst två pass i veckan under kvällar/helger samt vara sommarvikarie för ordinarie personal under semestermånaderna.  

Vi sitter i lokaler i centrala Västerås.
 
Vem är du? 
Som person är du positiv, lättlärd och serviceinriktad. Du tycker om att sälja och att göra affärer, är förtroendeingivande, har ordningssinne och tycker om att ha kundkontakt över telefon. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av kundservice eller försäljning via telefon.  
 
Hos oss finns det stora utvecklingsmöjligheter inom både bank och försäkring. Du får en gedigen produktutbildning och stöd från säljledare och coacher. Du har personliga säljmål och fast timlön. Kundtjänsten arbetar kvällstid måndag - fredag och dagtid lördag-söndag.  
 
Låter det intressant?  
Vill du veta mer, ring säljledare Elin Gustin 0707-60 55 99.  
 
Fackliga representanter är Helena Lindberg 021-19 01 85 för FTF och Linda Kamsvåg 021-19 02 19 för Saco.  
 
Välkommen med din ansökan senast 30 septemberp. Vi kallar till intervjuer löpande under ansökningstiden. 
 
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och gjort vårat medieval. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag

Dela detta jobb

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej