Inaktiv platsannons

Juniora talanger inom logistik! i Stockholm

Om tjänsten

Juniora talanger inom logistik! Om jobbet

ÅF Future är till för dig som nyligen har tagit examen och är redo att visa vad du går för, i såväl ett specifikt uppdrag hos kund som konsult på ÅF. Efter framgångsrikt utfört uppdrag har du möjlighet till anställning hos kunden eller ÅF. Här är din utmanande språngbräda mot framtida möjligheter och ett väl genomfört uppdrag hos oss skapar meriter för ditt arbetsliv.

Våra kunder är stora multinationella bolag som är verksamma världen över. Vi hjälper till att stärka våra kunders processer, leverantörskedjor och flöden. Lean och ständigt förbättringsarbete är en självklar del av vår verktygslåda.

Vem är du?

Som nyexaminerad ingenjör med fördel inom logistik eller projektledning ser vi att du är redo att ta dig an den här utmatningen och att du rätt person för denna tjänst. Särskilt aktuell är du med meriter inom ett eller flera av följande områden:

  • Fordons- och/eller annan tillverkande industri
  • Produktionsutveckling
  • Materialhantering
  • Produktionslogistik
  • Materialflödessimulering
  • Dimensionering av buffertar och lager

I den här rollen står du för engagemang, kommunikation och tydlighet. Din styrka ligger i att ta dig an och lösa utmaningar tillsammans med ditt team och du beskrivs som prestigelös, ansvarstagande, analytisk och strukturerad med god administrativ förmåga.

Med goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, hanterar du ett stort kontaktnätverk inom uppdraget på ett professionellt sätt; något som ställer stora krav på din sociala förmåga. Vi lägger stor vikt vid hur du interagerar med andra; du är ödmjuk och serviceinriktad. Du inger förtroende i dina åtaganden.

Om annonsen stämmer på dig, skicka in en ansökan till oss redan idag. Vi tror starkt på denna profil och vill veta mer om dig!   

Vi erbjuder

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Våra värdeord inom ÅF är modig, hängiven och naturligtvis en lagspelare. Om detta stämmer in på dig kanske du är näst i tur att bli en av oss!

ÅFs Future-koncept ger dig en väg in på arbetsmarknaden och en bra start på din karriär. Konceptet sker i samarbete med kunden och du får under uppdraget testa på konsultrollen samtidigt som du får en god insikt i en mycket spännande kund. Inför avslutat uppdrag finns valmöjligheten att antingen fortsätta karriären hos ÅF eller kunden. Du kommer få möjlighet att sätta dina teoretiska kunskaper på prov i praktiken och du blir erbjuden både interna utbildningar och personlig utveckling.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)