Inaktiv platsannons

Projektledare i Skellefteå

Om tjänsten

Projektledare Skellefteå
Sista ansökan 2018-08-26

Atea har samlat IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass. 
 
Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget? Just nu söker vi på Atea i Skellefteå dig som vill jobba som projektledare som vill vara med på vår resa. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med IT, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i IT-infrastruktur. Just nu växer Atea inom flera områden i Skellefteå. Detta ställer nya krav på vår nuvarande organisation där vi av tradition är experter på att hantera samtliga IT- infrastrukturområden. 
 
Dina arbetsuppgifter 
I rollen som Projektledare hos oss på Atea kommer du ansvara för olika typer av leveransprojekt, stora som små, ansvara för projektbudget samt planering och uppföljning. Som projektledare hos oss på Atea förväntar vi oss även att du fungerar som stöd för och arbetar tillsammans med sälj, leverans och kund i affärsprocessen. Du kommer att ha möjlighet att påverka din framtida utvecklingsområden. För att trivas i rollen som Projektledare tror vi att du är van med att ta ansvar, arbeta tillsammans med andra för att uppnå utsatta mål och delegera då det behövs. Projekten är inom IT-infrastruktur och systemutveckling vilket kan vara utrullningsprojekt, migreringsprojekt, införandeprojekt, appar mm. Projekten som bedrivs håller varierande komplexitet. 
 
Din bakgrund 
Du är en naturlig ledare, med driv och engagemang som har förmågan att prioritera och strukturera ditt eget arbete. Vidare är du stresstålig och van att arbeta mot uppsatta mål och har uthållighet att slutföra påbörjade projekt med hög kvalité. Du är bra på att kommunicera, skapa relationer och ger ett förtroendeingivande intryck. Du är ödmjuk och trivs att arbeta som en del av ett team och stöttar gärna kollegor och delar med dig av din kompetens och erfarenhet. En viss del resande kan förekomma.  
 
För att lyckas i tjänsten som Projektledare bör du ha följande kompetens: 
  • Viss erfarenhet av att driva projekt 
  • En utåtriktad personlighet  
  • Kunskap om IT och dess nytta för verksamheten 
  • Ett riktigt driv och vinnarinställning 
  • Leverera resultat och uppfylla kundförväntningar 
  • Skapa laganda genom att visa intresse och förståelse för andra 
  • Erfarenhetav ITIL, PPS, Agile/scrum är meriterande 
Det är av stor vikt att du har ett stort engagemang, brinner för det du gör och tar personligt ansvar. Egenskaper som noggrannhet, sätta laget före jaget och servicekänsla är också viktiga ingredienser då vi arbetar nära kundens egen personal och deras användare. Naturligtvis är du intresserad av att utvecklas tillsammans med Atea i syfte att föra dig själv, våra kunder och företaget framåt. Du har god datorvana, körkort och tillgång till egen bil. 
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av IT-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skellefteå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Skellefteå | IT | Heltidsjobb (förstajobb)