Inaktiv platsannons

Teamchef Kolonial, Hemköp Haverdal Halmstad

Om tjänsten

Hemköp Haverdal är en populär handlarägd butik utanför Halmstad med ett sortiment specifikt anpassat för dem som bor på orten. Butiken är styrd av säsong där sommarmånaderna (juni-augusti) står för stor del av omsättningen. Orten expanderar varför en ombyggnation/ utbyggnad av butiken är planerad till 2019. På Hemköp Haverdal är butiken scenen och varje detalj en chans att göra skillnad. Är du redo att ta plats inom Hemköp, där kunden alltid står i centrum?

Bli en av oss

På Hemköp Haverdal är vi stolta över att vara del av en framgångsrik verksamhet som präglas av matglädje och ett personligt kundbemötande. Våra kunder gillar vår butik och har näsa för kvalitet, något som gör vårt arbete stimulerande och roligt. Till vår butik söker vi nu en serviceinriktad Teamchef Kolonial som vill hjälpa oss att ta butiken till ytterligare nivå. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där provanställning tillämpas.

Det här får du göra

Som Teamchef hos oss får du ta stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker. Du bidrar och utvecklar ett positivt kundbemötande i butiken och du strävar efter att ge det lilla extra. Som Teamchef för kolonial blir du blir en viktig del i butiken mot en inspirerande butiksupplevelse där du tät samarbetar med övriga avdelningar och arbetar med alla i butiken förekommande arbetsuppgifter. Du blir en del av ledningsgruppen och utöver ansvaret för din avledning så kommer du även ha hand om driften för butiken i stort. I utbyte kan vi lova goda utvecklingsmöjligheter i en organisation där vi vågar tänka i nya banor.

Det här förväntar vi oss

Att du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollerna. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt. Vi ser gärna att du tidigare arbetat i butik, erfarenhet av ledarskap och vana av våra system. Arbetstiderna är varierande och innefattar bland annat helgarbete. Eftersom Hemköp Haverdal är en säsongsstyrd butik där merparten av omsättningen är förlagd till sommarmånaderna kan arbetet komma att kräva mer av dig under visa perioder. I rekryteringen kommer vi fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Haverdal
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Haverdal | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb