Inaktiv platsannons

Kundtjänstmedarbetare - bank i Västerås

Kundtjänstmedarbetare -... Vi är ett kundägt bolag och söker nu medarbetare som gärna vill göra det lilla extra för våra ägare. På...

Om tjänsten

Kundtjänstmedarbetare - bank

Vi är ett kundägt bolag och söker nu medarbetare som gärna vill göra det lilla extra för våra ägare. På Banksupporten i Västerås är vi 13 medarbetare med stort engagemang för kunder och affärer. Vår bank växer och vi behöver nu bli fler medarbetare. 
 
Om jobbet 
Som kundtjänstmedarbetare- bank är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att etablera kontakt och hjälpa nya och befintliga kunder utifrån deras behov. Du kommer att möta kunder på telefon och via våra digitala kanaler. Du har ett nära samarbete inom affärsområde Bank samt med våra andra affärsområden för att utveckla kundernas affärer.  
 
Vem är du? 
Vi söker dig som är duktig på att bygga relationer, är ansvarstagande och har sinne för service. Tidigare erfarenhet från bank samt vana att jobba med kunder i telefonmötet och/eller i digitala möten är meriterande. Du tycker om att kommunicera med människor och ser varje kundmöte som en möjlighet. Du trivs att arbeta såväl i grupp som självständigt och är beredd på att ha tillgängligheten till våra kunder i fokus. För att trivas i rollen tror vi också att du ser löpande förändringar både i din omgivning och ditt arbetssätt som något positivt och utmanande. 
 
Låter det intressant? 
Vill du veta mer, ring chef banksupport Sara Enqvist 0706-59 02 47.  
 
Fackliga representanter är Helena Lindberg 021-19 01 85 för FTF och Linda Kamsvåg 021-19 02 19 för Saco.  
 
Tjänsten är placerad i Västerås. 
 
Välkommen med din ansökan senast 24 augusti. 
 
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och gjort vårt medieval. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

Dela detta jobb

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej