Inaktiv platsannons

Rådgivare - bank i Västerås

Rådgivare -... Vi är ett kundägt bolag och söker nu rådgivare som gärna vill göra det lilla extra för våra ägare. På Bank Privat i Västerås är...

Om tjänsten

Rådgivare - bank

Vi är ett kundägt bolag och söker nu rådgivare som gärna vill göra det lilla extra för våra ägare. På Bank Privat i Västerås är vi 16 medarbetare med stort engagemang för kunder och affärer. Vår bank växer och vi behöver nu bli fler medarbetare. 
 
Om jobbet 
Som rådgivare - bank är din huvudsakliga arbetsuppgift att erbjuda Länsförsäkringars totala bredd av ekonomisk trygghet till våra nya samt befintliga privatkunder. Med utgångspunkt från kundens behov förmedlar du produkter inom områdena spara, betala, låna och pension. I ditt arbete har du även ett nära samarbete med våra andra affärsområden Försäkring och Skador för att utveckla kundernas affärer. 
 
Kundnöjdhet är väldigt viktigt för oss därför jobbar vi proaktivt, kontaktar nya och tar hand om befintliga kunder. Vi erbjuder dig ett arbete med goda möjligheter till personlig utveckling i ett bolag med en härlig teamanda och korta beslutsvägar.  
 
Vem är du? 
Du har dokumenterad erfarenhet från bank- eller finansbranschen och tjänsten kräver att du har SwedSec-licens. Vi söker dig som är resultat- och målinriktad, initiativrik och har lätt för att utveckla och underhålla ett bra samarbete med dina kunder och kollegor. Du tar ansvar för ditt arbetssätt och din egen utveckling och bidrar generöst till arbetsgruppens utveckling. För att trivas i rollen tror vi också att det är viktigt att du ser löpande förändringar både i din omgivning och i ditt arbetssätt som något positivt och utmanande. 
 
Låter det intressant? 
Vill du veta mer, ring försäljningschef Helene Malmgren 0706-76 02 96. 
 
Fackliga representanter är Helena Lindberg 021-19 01 85 för FTF och Linda Kamsvåg 021-19 02 19 för Saco. 
 
Tjänsten är placerad i Västerås. 
 
Välkommen med din ansökan senast 24 augusti. 
 
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och gjort vårt medieval. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

Dela detta jobb

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej