Inaktiv platsannons

Thomas Betong söker dig som vill arbeta med löner och HR-admin i Göteborg

Thomas Betong söker dig som vill arbeta med löner och HR... Vill du vara en del av Team Thomas®? Vi är specialisterna på betong och har...

Om tjänsten

Thomas Betong söker dig som vill arbeta med löner och HR-admin

Vill du vara en del av Team Thomas®Vi är specialisterna på betong och har ambitionen att vara bäst i branschen.

Som Löne- och HR administratör är din huvudsakliga uppgift att arbeta med hela löneprocessen och hantera löner för ca 100 anställda, både kollektivanställda och tjänstemän. Du kommer också att hjälpa HR med administrativa uppgifter.

I arbetet som Löne- och HR administratör är det lönearbetet som är i fokus. Det innebär att du till största del arbetar med lönebearbetning och lönehantering. Du kommer:

  • Hantera tidrapporter, reseräkningar och semester
  • Kontrollera och stämma av löner
  • Genomföra registreringar och ändringar i lönesystemet
  • Ta fram rapporter och underlag
  • Administrera statistik, försäkringar och pensioner
  • Ge service och support till kollegor och externa parter
  • Vara behjälplig vid årskörningar
  • Ha kunskap om och tolka våra kollektivavtal
  • Arkivera

På sikt tror vi också att du kommer hjälpa oss att förbättra och utveckla våra rutiner och vår service till bolagets chefer och medarbetare. Vi måste ständigt utvecklas!

De mindre omfattande, administrativa HR-uppgifterna kan bestå av att registrera genomförda utbildningar, arkivera kursintyg och administrera inlägg på vårt intranät.

Vi arbetar hårt för att alltid leverera 100% korrekta löner till alla anställda. Det innebär att du måste vara ansvarstagande och gilla ordning och struktur. Samtidigt behöver du vara flexibel och tycka om att ge service till såväl kollegor som externa parter, t ex Försäkringskassan. Att du har en positiv grundinställning ser vi som en självklarhet, vi bidrar alla med energi till teamet och vår inställning är att alla problem går att lösa!

Tjänsten som Löne- och HR administratör kräver att du har arbetat minst ett år som löneadministratör eller motsvarande. Vi ser gärna att du har utbildning inom lön, med fördel från en yrkeshögskola, då har du bra förutsättningar att lyckas i din nya roll. Vi använder lönesystemet Agda och ser gärna att du har erfarenhet av just det systemet, men god systemförståelse är viktigast. Vana av att ha arbetat med flera kollektivavtal ser vi som positivt. Tjänsten kräver att du behärskar svenska flytande i både tal och skrift. Du behöver inte ha någon vana från HR-arbete.

I den här rekryteringen lägger vi även stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att vi inom lön och HR ska kunna prestera och leverera måste vi vara ett bra team som uppskattar varandra!

Tjänsten som Löne- och HR administratör är ett vikariat på ett år med start september/oktober. Tjänsten kan vara på 75% upp till heltid, vi är flexibla på den punkten. Placering är på vårt huvudkontor i Göteborg som ligger på Södra vägen 28. Du rapporterar du till bolagets HR chef och ingår i ett team på fem personer. För ytterligare information eller frågor om tjänsten, kontakta Tinis Wensing, HR chef, på telefon 010 – 450 52 16.

Urval kan komma att ske löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Om Thomas Betong AB
Thomas Betong är ett svenskt företag med över 60 års erfarenhet av att producera fabriks- och prefabricerad betong till både husbyggande och anläggningskonstruktioner. Utöver betong erbjuder vi en bred service inom betongteknisk rådgivning, projektering, transport och pumpning. Antal anställda ca 350, omsättning 1,6 miljarder sek (2017). Thomas Betong ingår i svenska, familjeägda koncernen Thomas Concrete Group AB med verksamhet i Sverige, Norge, USA, Tyskland och Polen.
www.thomasbetong.se

Dela detta jobb

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej