Inaktiv platsannons

Utredare/Internrevisor till spännande verksamhet i Stockholm

Utredare/Internrevisor till spännande... Om... Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på...

Om tjänsten

Utredare/Internrevisor till spännande verksamhet

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning/Vem är du?

Till verksamhet inom landstinget söker vi nu en utredare/internrevisor. Uppdraget omfattar heltid med start 2018-09-03 och beräknas pågå cirka åtta veckor med leveransrapport senast den 2018-10-25.

Internrevisionen vid verksamheten inom SLL har som uppdrag att bedriva en självständig och objektiv gransknings- och rådgivningsverksamhet. Uppgiften är att granska organisationens arbete med intern styrning och kontroll. Internrevisionen planerar att under hösten 2018 genomföra en granskning av verksamhetens process för upphandling.

Inköp- och upphandlingsavdelningen (IU) ansvarar för att leda, förvalta, följa upp och vidareutveckla verksamhetens rutiner och styrande dokument för inköp och upphandling. IU genomför verksamhetens samtliga upphandlingar över ett visst belopp.

Till detta uppdrag söker vi en senior konsult med förmåga att granska och utvärdera IU:s arbetssätt med inriktning på upphandlingsverksamheten. Du förväntas lämna konkreta förbättringsåtgärder för identifierade iakttagelser, som ska underlätta för verksamheten att bedriva åtgärdsarbete.

Obligatoriska erfarenheter

Vi söker dig med relevant högskoleexamen. Du ska ha minst 12 års arbetslivserfarenhet som anställd eller konsult inom upphandling eller inköp. Erfarenhet från antingen offentlig eller privat sektor är meriterande. Du har ska ha mycket goda kunskaper i analys och bedömning av både verksamhetsrutiner och riskhantering i kombination med hur god intern styrning och kontroll etableras och bedrivs enligt god sed inom en upphandlingsfunktion. Du ska ha dokumenterad erfarenhet av rutingranskning, förbättringsarbete, organisationsutvärdering samt riskhantering och intern styrning och kontroll.

Meriterande erfarenheter

Det är meriterande om du innehar certifieringen Certified Internal Auditor enligt IIA standards. Branschkunskaper avseende kollektivtrafik är också meriterande.

Rapportering

Granskningsrapporten levereras i elektroniskt, redigerbart format (MS Word), enligt internrevisionens rapportmall med nödvändiga bilagor omfattande exempelvis grafiska rutinbeskrivningar och eventuella matriser för att förklara och bedöma särskilda risker.  Uppdraget utförs i samarbete med och under ledning av internrevisionschefen vid verksamheten. Uppdraget utförs på plats på verksamhetens kontor på Kungsholmen i Stockholm.

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan, innehållande  referensuppdrag med kortfattad beskrivning  samt referenser så snart som möjligt via www.jurek.se.

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag med start med start 2018-09-03 och beräknas pågå cirka åtta veckor. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Lena Cardelius via mail: lena.cardelius@jurek.se

Dela detta jobb

Publicerad den

19-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej