Inaktiv platsannons

Ekonomiassistent till stor gymkedja i Sundbyberg

Ekonomiassistent till stor... Om... Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och...

Om tjänsten

Ekonomiassistent till stor gymkedja

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu för kunds räkning, ett bolag med fokus på träning och hälsa, en ekonomiassistent till deras Shared Service Center i Sundbyberg. Uppdraget startar omgående och förväntas pågå till årsskiftet.

Som ekonomiassistent kommer du att tillhöra en grupp som ansvarar för leverantörsreskontran och kommer sköta leverantörsfakturor för två norska dotterbolag. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bland annat:

- Kontera fakturor och skicka till attest

- Filöverföringar och betalningar

- Balansavstämningar

- Arbeta med anläggningstillgångar

Arbetet sker främst i ekonomisystemet Agresso.

Vem är du?

Du har gärna en relevant utbildning inom ekonomiområdet, exempelvis från en YH-utbildning. Vidare har du gärna minst 1 års erfarenhet från en roll som ekonomiassistent, och har en förståelse för stora flöden.

Du skriver och talar flytande svenska och engelska. Har du tidigare arbetat med ekonomisystemet Agresso så är det också meriterande.

Du trivs med ett högt tempo, är noggrann, självständig och strukturerad.

Du erbjuds

Du kommer att vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och arbeta ute hos vår kund som sitter i Sundbyberg. Uppdraget startar omgående och beräknas pågå fram till årsskiftet. Vår kund har en ungdomlig arbetsmiljö med engagerade och duktiga medarbetare. De har en positiv och lättsam stämning med högt i tak.

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Paus via sophie.paus@jurek.se. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida: www.jurek.se

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Dela detta jobb

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundbyberg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej