Inaktiv platsannons

Key Account Manager - Globala kunder i Stockholm

ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

Till vårt affärsområde KA (Key Account) Private söker vi nu en Key Account Manager till ett antal tillkomna globala kunder. Vi söker en stark operativ ledare med gedigen erfarenhet inom Facility Management och kundutveckling som drivs av att utveckla både kundrelationer och personal.

  

Om affärsområdet

KA Private är ett affärsområde som omsätter ca 500 MSEK där ISS har samlat alla sina stora nyckelkunder inom privat sektor. Det är inom detta område som ISS strategiskt vill växa och utveckla sina affärer. Till våra nyckelkunder levererar vi alla servicetjänster som behövs i en fastighet för att kundens medarbetare ska kunna få en positiv och effektiv arbetsmiljö. Tjänsterna sträcker sig från säkerhet och tekniskt underhåll till reception, städ och kontorsservice.

 

Om tjänsten

Som Key Account Manager bär du det fulla ansvaret för ISS tjänsteleverans till utvalda kunder. Det innebär att du tillsammans med ditt team med underställda chefer operativt leder den dagliga verksamheten på siter runtom landet. Teamet består av ett antal platschefer beroende på kunds storlek och geografiska utbredning. Kontrakten du kommer att ansvara för sysselsätter ca 23-30 heltidsanställda och vid behov ytterligare ett antal visstidsanställda. Som Key Account Manager säkerställer du vidare att den goda affärsmässiga relationen till kund upprätthålls och förstärks. Rollen mäts mot fastställda nyckeltal inom tillväxt, finansiellt resultat samt kund- och medarbetarnöjdhet. Kontraktet är komplext i sitt tjänsteinnehåll, volym, kontaktytor och geografiska omfattning.

Vi erbjuder dig en självständig och omväxlande roll som Key Account Manager inom affärsområdet KA Private med helhetsansvar för all vår verksamhet med kunden, både kommersiellt och operationellt. Som KAM är det huvudsakliga syftet att fullt ut äga en nära relation med kunden. Ditt uppdrag är att utveckla kundrelationen, ta tillvara på kundens behov och höja kvalitén för ISS leverans, genom att ständigt arbeta med att utveckla medarbetare och processer. Rollen innebär personalledning och profit/loss - (P/L) ansvar för de kunder du ansvarar för.

De kunder som du kommer att ansvara för är globala kunder med verksamhet i Sverige. Ditt ansvar blir att ta ett fullständigt ansvar för ISS leverans hos kundens verksamhet i Sverige. 

Rollen kräver resor framförallt inom Sverige, normalt ett antal dagar per vecka.

Tjänsten är placerad i Stockholm.

 

Profilen vi söker

Vi söker dig med god operativ erfarenhet och dokumenterat goda ledaregenskaper. Du har tidigare erfarenhet av resultat- och personalansvar i större organisationer. Du har god vana av operationell optimering av tjänsteverksamhet och vet vad som krävs för att säkerställa leverans, kvalitet och resultat. Förståelse för, eller bakgrund från, FM-verksamhet är en fördel med inget krav. Du har mycket god kommersiell förmåga och en dokumenterad erfarenhet av att skapa, behålla och vidareutveckla affärsrelationer. Du är en erfaren ledare med god erfarenhet av förändringsarbete. Du är strukturerad i ditt arbetssätt, kommunikativ och samarbetsorienterad.

 

ISS erbjuder

Som KAM på ISS och KA Private får du ett spännande, variationsrikt och ansvarsfullt jobb. ISS långsiktiga strategi är att utveckla våra storkunder där KA Private är i fokus för detta arbete. I den här rollen kommer du att direkt bidra till att ISS lyckas med sin strategi. Detta göra att jobbet innebär ett stort ansvar men även stora möjligheter att få support och synas i organisationen. Att den här rollen dessutom jobbar med internationella kunder gör att du kommer att jobba med internationella kontakter.

 

Vid frågor kring tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Jesper Larsson på

Vi ser framemot din ansökan!

 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej