Inaktiv platsannons

Controller, Stockholm

ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

Till vårt affärsområde KA Private söker vi nu en driven, självständig och erfaren Controller för ett av våra största kundkontrakt.

Inom affärsområdet KA Private levererar vi skräddarsydda lösningar till våra största Key Account kunder på privatsidan inom varierande branscher såsom t.ex. bank & försäkring, telecom, IT, tillverkningsindustri, bygg och läkemedel.

ARBETSUPPGIFTER

Som Controller för ett kontrakt inom KA Private har du en strategiskt viktig roll i arbetet med att driva och utveckla effektiva processer för ekonomistyrning inom kontraktet. Du är kontraktsledningens högra hand i ekonomistyrningsfrågor och stöttar aktivt resultatansvariga för att utveckla resultatet inom respektive verksamhets del. Du tar del i kontraktets fortsatta utveckling och ingår i dess ledningsgrupp.

Rollen innefattar kundkontakt i hög grad och är rapporteringsintensiv, varför erfarenhet av att behandla och analysera finansiell data i dialog med kund är önskvärt. Du rapporterar till Affärsområdesscontrollern och ingår i affärsområdets controllergrupp tillsammans med fem andra controllers.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består bland annat i att:

  • Vara kontraktsledningens stöd i frågor som rör ekonomistyrning och resultatutveckling
  • Leda, samordna och utföra främst
    • Bokslut
    • Budget, estimat och prognos
    • Handlingsplaner, runrate och gap-analys
    • Cash Flow
  • Rapportering, uppföljning och analys
  • Kundspecifik och ISS intern rapportering
  • Stöd till chefer och resultatansvariga inom kontraktet
  • Delta i och till viss del driva förbättringsprocesser både på kontraktet men också för affärsområdet
  • Delta i ISS interna utvecklingsprojekt

I denna roll har du möjlighet att ta nästa steg i din utveckling som controller och få ta stort eget ansvar i en internationell miljö. På ISS Facility Services ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och för rätt person finns goda möjligheter till utveckling och vidareutbildning i en av världens största serviceorganisationer.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är civilekonom eller har motsvarande ekonomiutbildning med företrädesvis redovisnings- eller ekonomistyrningsinriktning. Du har arbetat som controller i minst tre år, har erfarenhet från arbete med redovisning, bokslut och prognoser.

För att passa in i rollen tror vi att du har en god uppfattningsförmåga, ett logiskt och analytiskt tänkande samt att du har förmågan att samla in den information som behövs för att kunna fatta väl grundade beslut. Du behöver vara skicklig på att prioritera rätt även under tidspress och vara van att jobba självständigt mot korta deadlines. Det är viktigt att du är en avancerad användare av MS Office, främst Excel. Då rollen innefattar många interna kontakter såväl som kontakter med kund lägger vi stor vikt vid god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Som person är du noggrann och har integritet. Vi tror det är viktigt att du har förmågan att ifrågasätta och vågar utmana nuvarande processer för att skapa effektivitet och ökad lönsamhet. Du drivs av att kunna utvecklas i ditt arbete och att kunna vara med och påverka.

Tjänsten är en heltidstjänst inom ISS Facility Services AB och arbetsplatsen är primärt hos kund i centrala Stockholm och periodvis på ISS huvudkontor i Liljeholmen. För denna tjänst lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet och för rätt person finns goda möjligheter att utvecklas inom företaget.

Resor inom Sverige förekommer. Vid eventuella frågor om tjänsten, kontakta Johnny Olsson, 0702-699 724.

Är du intresserad? Ansök idag, intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. För att söka tjänsten, klicka på knappen nedan.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej