Inaktiv platsannons

Staffing Coordinator i Stockholm

Om tjänsten

Impressive Relations är en fullservicebyrå som erbjuder en rad tjänster inom affärsområdena Sales, Retail och Staffing.

För oss på Impressive Relations är relationen med våra kunder, anställda och samarbetspartners prio ett. Utan en god relation och dialog blir det inte heller någon bra affär. Vår filosofi är att alltid bidra till att utveckla och förbättra verksamheten våra kunder. Detta genom gör vi genom att vara engagerade och intresserade av våra kunders utmaningar och drivna av ständigt utvecklas.

Inom våra affärsområden RETAIL, STAFFING och SALES erbjuder vi specialistbemanning för Retail, fysisk försäljning samt marknad- och försäljningsuppdrag. Våra uppdrag bedrivs idag över hela landet och vi hjälper dagligen företag att nå sina mål. 

Under 2016 hade vi ett kundintag på över 35 000 kunder till våra partners och uppdragsgivare. Via våra ständigt växande kanaler och affärsområden möter, träffar och samtalar vi med tusentals konsumenter och företag varje dag.  Våra värderingar präglas av entreprenörskap, öppenhet och en vilja att alltid skapa ett Impressive intryck för våra kunder och uppdragsgivare. 

Tjänstebeskrivning 

Vi söker en driven, fokuserad och initiativtagande person för rollen som Staffing Coordinator. Arbetsuppgifter består av att vara verksam i rekryteringsprocesserna, såsom urval av ansökningar, headhunta, vara ute på mässor & rekryteringsträffar, boka in på intervjuer, genomföra intervjuer och ringa referenser. Vi ser gärna att du utvecklar nya sätt att hitta nya kandidater. Vi uppmuntrar nya idéer och tillvägagångsätt. Vi har ett blankt papper som vi tillsammans ska rita på. Arbetet kommer att utföras i samverkan med försäljningschef och avdelningschefer. Som Staffing Coordinator besitter du en av företagets viktigaste roller. 

Vi letar efter dig som älskar mötet med nya människor och har en ådra för kundrelationer. För att lyckas krävs en stark social kompetens och en hög ambitionsnivå. Du får heller inte vara rädd för att ta ut svängarna. 

Kompetens- & erfarenhetskrav  

Du har tidigare erfarenhet inom försäljning.

Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Du besitter en stor kommunikativ förmåga.

Du är självgående och initiativtagande.

Du är tävlingsinriktad, disciplinerad och dialogdrivande.

Du har ett genuint intresse av att skapa relationer. 

Värdefulla egenskaper  

Du är en ödmjuk och arbetsvillig person med starkt driv.

Du är en strukturerad person med goda värderingar och höga ambitioner.

Du tar stort eget ansvar för dina uppgifter och är noggrann med att leverera enligt uppsatta mål.

Du är en initiativtagare och glädjespridare.

Vad vi ger dig 

Vi ger dig en roll där du själv är med påverkar din egen verklighet och där beslutsvägarna är korta. En kultur som drivs av en stark teamkänsla, resultat och ett högt engagemang i allt vi gör. Vi ger dig en möjlighet att få vara med att bygga en ny avdelning ifrån grunden.  

Tjänsten är placerad i Stockholm.

Intervjuer sker löpande och vi vill därför ha din ansökan så snart som möjligt.

Vid eventuella frågor angående tjänsten vänligen kontakta Filip Lellky filip.lellky@impressiverelations.se 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej