Inaktiv platsannons

Souschef till Hotell Liseberg Heden i Göteborg

Om tjänsten

Souschef till Hotell Liseberg Heden
Hotell Liseberg Heden Restaurang, Liseberg AB

Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,2 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 425 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,4 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus som är helägt av Göteborgs Stad.


 

Hotell Liseberg Heden ligger i centrala Göteborg nära Svenska Mässan, Avenyn och Liseberg. Hotellet är byggt kring tre vackra innergårdar med 179 rum fördelade på två våningar. Vi erbjuder ljusa och praktiskt inredda rum, flexibla konferensmöjligheter och en restaurang med ekologiska ambitioner och gästanpassade matupplevelser. Hotellet har knappt femtio årsanställda, utöver detta finns extraanställda vid arbetstoppar.

Beskrivning av tjänst och arbetsuppgifter
Som souschef på Hotell Liseberg Heden Restaurang är du köksmästarens högra hand. Vid köksmästarens frånvaro planerar, leder och fördelar du arbetet i köket. Du är väl insatt i gällande inköpsrutiner, är delaktig i personalplanering och rekrytering, och har en viktig roll i kökets utvecklingsarbete.

Ditt arbete är driftsorienterat vilket kräver att du har stor passion för mat, är nyskapande och kreativ utan att tumma på våra höga kvalitetskrav. Du bidrar aktivt till en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och inspirera till kompetenshöjning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant utbildning på gymnasienivå med restauranginriktning samt har minst fem års dokumenterad yrkeserfarenhet. Du är välmeriterad inom matområdet, och värdesätter att få arbeta med högklassiga råvaror och det koncept som vi arbetar utifrån. Du samarbetar väl, har hög social kompetens och initiativförmåga. Självklart är du gästorienterad och fokuserad på att skapa fantastiska matupplevelser på hög nivå! 

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej