Inaktiv platsannons

Säljare till OKQ8 Kristianstad

Drivs du av att jobba i en spännande miljö med varierande arbetsuppgifter? Brinner du för försäljning, kundfokus och att ge det bästa värdskapet i alla kundmöten? Då är det dags att se hit!

Om tjänsten

Jobbeskrivning
Vill du ingå i ett säljande team?!

OKQ8 söker nu en Säljare för tillsvidareanställning till vår anläggning i Kristianstad på deltid med skifttjänstgöring. Som Säljare vill vi att du:

• Älskar försäljning

• Tycker om att arbeta med människor och i team

• Är målinriktad och driven

• Trivs med ett högt tempo

• Är ansvarstagande

Hos oss har du möjlighet att bli en framgångsrik Säljare, som kommer att ha roligt på jobbet. Här finns potential till både utveckling och en lång och spännande karriär. Inom OKQ8 arbetar människor med varierande erfarenheter i bagaget. Vi har en jämn fördelning av kvinnor och män i åldern 18-67 år och vi alla arbetar mot uppsatta mål! Stationen har öppet vardagar mellan klockan 06.00-22.00 samt helger mellan klockan 08.00-22.00.

Kvalifikationer
Som Säljare på stationen kommer du att arbeta med följande: Försäljning av drivmedel, livs, kiosk, tillbehör, biltvätt, tvätta själv hall samt uthyrning av bilar, lastbilar och släp. Kunskap och erfarenhet av biluthyrning är en merit. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande tjänster men det viktigaste är att du älskar försäljning och kundmöten.

Som Säljare på en OKQ8-franchiseanläggning är du företagets yttersta representant, vi förväntar oss att du ser varje kundmöte som början till en långvarig kundrelation.

Låter det intressant? Då ser vi fram emot din ansökan!

Körkort är ett krav.

Ansökan kan endast lämnas in via vårt rekryteringsverktyg.

Om oss
OKQ8 Sverige och Q8 Danmark utgör tillsammans ett av Skandinaviens största oljebolag. Vi är en engagerad och kundorienterad organisation med cirka 5000 anställda i Sverige och Danmark. Våra värderingar är öppen och ärlig, kundfokus, kompetens, snabbt och smidigt, och de påverkar vårt dagliga arbete. Våra medarbetare har alla något unikt att erbjuda, och genom våra värderingar kan vi växa och utvecklas. Vi har cirka 1000 servicestationer i Skandinavien, där vi tillhandahåller produkter och tjänster för människor i rörelse. Vi erbjuder bränsle, hög tillgänglighet och ett stort urval av bilrelaterade produkter samt färska livsmedel och 100 % rättvisemärkt kaffe. Vi arbetar aktivt med att driva utvecklingen av mer klimat- och miljövänliga bränslen och produkter.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
KRISTIANSTAD
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kristianstad | Detaljhandel | Deltidsjobb