Inaktiv platsannons

Ansvarig Garantiprocesser Bygg i Västerås

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 51 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Om tjänsten

Ansvarig Garantiprocesser Bygg

Till en nyinrättad tjänst söker vi en ansvarig chef att leda arbetet och processerna för våra färdigställda projekt under garanti- och ansvarstiden. Initialt kommer du att sätta den regionala organisationen och strukturera arbetet. Under kommande år fortsätter du att utveckla och effektivisera arbetet som skapar resultat så vi håller vårt mål att ha nöjda kunder. Du kommer också arbeta med erfarenhetsåterföring för att säkerställa hög kvalitet och produktionsmetoder i kommande projekt. 

Du styr arbetet kring garantifrågor med hjälp av administratörer och produktionspersonal placerade runt om i regionen. Till din hjälp har din organisation stödresurser och specialister både i regionen men också inom affärsområdet. Arbetet innehåller ansvaret för relationer med befintliga kunder under garantitiden och därmed har du och din organisation många kontaktytor med bla beställare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Arbetet innebär eget budgetansvar med befogenhet till ekonomiska beslut och inköpsmandat.

Vi tror att rätt person är en bra ledare med utmärkta kommunikationsegenskaper som drivs av problemlösning, vilket ger win win för våra kunder och Peab. Du har  erfarenhet av liknande arbete och du har troligtvis en teknisk utbildning i grunden. Erfarenheter från byggbranschen är meriterande.

En del dagsresor sker inom regionen där Västmanland, Södermanland, Örebro och Värmlands län ingår. Placering är primärt Västerås eller Eskilstuna fast för rätt kandidat kan annan ort tillgodoses.

Ansökan sker genom vår enkla registrering där du bifogar ditt CV med infogat personligt brev.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Typ av jobb
Kontor / Administration , Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej