Inaktiv platsannons

Vill du bli en del av vårt vassa timanställda köksteam? i Göteborg

Om... RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande...

Om tjänsten

Om RestaurangAssistans

RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag.

Om tjänsten

Vi söker nu flertal stjärnor som kan svänga sina kastruller ute i Göteborgs gastronomiska värld.

Tycker du om högt tempo, snabba puckar, och leverera käk som kunder vallfärdar för, Då är du förmodligen rätt person för oss.
RestaurangAssistans genomför nu en stark expansiv fas i Göteborg och vi vill ha tag i spjutspetsarna omgående för att ligga i framkant på Göteborgs restaurangscen.

Vill du vara en del av vår kökstrupp så tveka inte att kontakta oss omgående!
Vi erbjuder bra villkor, grymma gig och varierande tider.

Vi söker dig som har 3 års restaurangskola eller gått som lärling samt minst 1-3 års yrkeserfarenhet. Vi värdesätter egenskaper som flexibilitet, lojalitet, punktlighet och organisationsförmåga. Vi kan erbjuda dig ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Din arbetsplats kan variera från en dag till en annan, men du är vid varje arbetstillfälle anställd av Restaurang Assistans.

Lön enligt avtal med mycket god ersättning.

Är du nyfiken på oss – så tveka inte att kontakta oss omgående! Urval sker löpande så vänta inte med att söka! Tillträde inom kort.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Deltidsjobb