Inaktiv platsannons

Produktionsledare flöde till SCA Skog, Västerbottens skogsförvaltning i Umeå

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Produktionsledare flöde

Vi växer och behöver utöka organisationen med en produktionsledare som är specialiserad på virkesflöden och logistik. Vi söker dig som vill jobba i en spännande och utmanande verksamhet. Hos oss på SCA är ansvar, respekt och högklassighet gemensamma värderingar för samtliga medarbetare.

Din nästa utmaning

Du kommer att ingå i ett team med 8 personer som arbetar med produktionsfrågor och vara underställd förvaltningens produktionschef. Du kommer att ansvara för planering, koordinering och uppföljning av virkesflöden från SCAs avverkningar i Västerbotten. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning med tillträde så snart som möjligt. Möjliga stationeringsorter är Umeå, Lycksele, Åsele eller Vilhelmina.

Vem är du?

Du bör ha skoglig högskoleutbildning eller förvärvat motsvarande kunskap på annat sätt. Det är viktigt att du är strukturerad, målfokuserad och affärsmässig. Arbetet ställer krav på initiativförmåga. Erfarenhet av logistik eller flödesplanering är meriterande. Stor vikt sätts även vid ditt sätt att kommunicera och samverka med andra människor.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig en spännande tjänst där du kommer att vara länken mellan avverkning och industri. Du får vara med och utveckla arbetssätt för effektivare flödesstyrning och bli en nyckelperson i samordningen av avverkningsverksamheten. Detta i ett av Sveriges största skogsbolag med många möjligheter till personlig och professionell utveckling.


Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)