Inaktiv platsannons

Skogsmaskinförare till SCA Skog, Västerbottens skogsförvaltning i Åsele

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Skogsmaskinförare

En av våra skotarförare i Hällalaget ska studera, därför söker vi nu en vikarie till hans tjänst. Hos oss på SCA är ansvar, respekt och högklassighet gemensamma värderingar för samtliga medarbetare.

Din nästa utmaning

Nu söker vi en vikarierande skotarförare till vårt maskinlag i Hälla, Åsele. I denna tjänst ingår delar av planeringsarbete och kvalitetsuppföljning. Tjänsten startar hösten 2018 och vikariatet pågår till och med juni 2021. Vi erbjuder dig en anställning i ett mycket produktionsinriktat lag. Du och dina kollegor i laget jobbar mot fast ställda mål, men ansvarar i stor utsträckning själva för att planera och utföra arbetet. Våra egna avverkningslag skall vara förebilder gentemot våra entreprenörer kostnads- och kvalitetsmässigt. Med moderna maskiner och utrustning utförs uppdrag både på egen skog och hos privata markägare. SCA fokuserar på att vara skogsägarens bästa val och vi har höga ambitioner på naturvårdshänsyn samt att minimera miljöpåverkan med vår verksamhet.

Vem är du?

Vi söker dig som är produktionsinriktad, kostnads- och kvalitetsmedveten. Du arbetar bra med andra och verkar för en god kommunikation, laganda inom arbetslaget men räds inte för ensamarbete. Du är strukturerad, planerar arbetet i förväg och klarar av att leda dig själv och dina kollegor mot uppställda mål. Att effektivt göra förändringar efter ändrade förutsättningar är nyckeln till framgång. Meriterande är om du har utbildning från naturbruksgymnasium eller motsvarande kompetens och/eller dokumenterad erfarenhet av att köra skogsmaskin.

Vad erbjuder vi dig?

Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Åsele
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Åsele | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)