Inaktiv platsannons

Chef underhållsteknik SCA i Sundsvall

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Chef underhållsteknik SCA

Tjänsten tillhör resultatområdet SCA Underhåll. SCA Underhåll ansvarar för underhållsarbeten vid SCAs tre industrier: Ortvikens pappersbruk, Östrands massafabrik och Tunadals sågverk. I och med att SCA Underhåll ökar fokus på kundansvar och ledarskap söker vi en chef för underhållsteknik


Vi söker dig som vill leda och utveckla avdelningen underhållsteknik med fokus på hög driftsäkerhet. Denna roll är strategiskt viktig för oss och vi söker dig som är driven, kvalitetsmedveten och har en förmåga att se behov i organisationen. Har du också förmåga att utveckla individ och grupper och att inspirera till förändring – då kanske detta är din nya utmaning.

Din nästa utmaning

Arbetet innebär att leda och utveckla verksamhet mot de uppsatta målen. Förändringsarbete är en stor del av ditt arbete. Ditt ansvar är att hålla en god kommunikation med dina olika intressenter och att coacha medarbetarna.


Som chef för underhållsteknik har du personal- och utvecklingsansvar för gruppen underhållsteknik. Gruppen består av underhållsingenjörer och underhållstekniker som tillhandahåller specialiststöd ute i organisationen t ex problemlösning, utredningar och frågor kring investeringar. Dessutom arbetar gruppen med innovation d v s digitalisering, automatisering och ny teknik.


Genom uppföljning och analys av verksamheten coachar du och dina medarbetare till förbättringar och kvalitetshöjande åtgärder gällande arbetsprocessen och olika teknikområden. Ditt arbete innebär uppdragsledning av gruppens specialistkompetenser vilka skapar nya uppdrag och mervärde för de interna kunderna.


Allt arbete sker i nära samverkan med fabrik, underhållsavdelningar och externa aktörer. Du rapporterar till chefen för underhållsservice.

Vem är du?

Du har akademisk utbildning inom teknik samt erfarenhet från underhållsverksamhet inom mekanik, el eller papper/massa. Du har erfarenhet av förbättringsprojekt och du gillar att vara ledare. Som person är du förändringsbenägen och har förmåga att se behov och att få med dig andra. Vi ser det som värdefullt om du har erfarenhet av digitaliseringsprojekt inom underhållsområdet. Du har ett brett teknikintresse.


Vi söker dig som strävar efter nya utmaningar och som är redo för nästa steg att utvecklas som ledare eller du som idag har en ledande roll och som är intresserad av ett nytt ansvarsområde.


Du är en självgående, initiativrik problemlösare som brinner för utmaningar och ledarskap. Du är positiv och kreativ med ett genuint intresse för kärnfrågorna inom underhåll. Du är lyhörd och sammanhållande i ditt ledarskap och verkar för hög kompetens hos medarbetare och en hög planeringsgrad i det dagliga arbetet tillsammans med drift och medarbetare.


Arbetet innebär många kontakter inom och utanför företaget, varför intresse och kunskap att kommunicera i tal och skrift på svenska och englska är en förutsättning. Det är även viktigt att du har en god social förmåga, kan fånga upp och analysera så väl den egna gruppens som driftorganisationens önskemål och frågeställningar.


Din personlighet och ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: Respekt, Högklassighet och ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)