Inaktiv platsannons

Chef verkstad SCA i Sundsvall

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Chef verkstad SCA

Tjänsten tillhör resultatområdet SCA Underhåll. SCA Underhåll ansvarar för underhållsarbeten vid SCAs tre industrier: Ortvikens pappersbruk, Östrands massafabrik och Tunadals sågverk. I och med att SCA Underhåll ökar fokus på kundansvar och ledarskap söker vi en chef för verkstaden.


Tjänsten innebär teknik och ledningsansvar för avdelningen Verkstad och Pump samt kundansvar mot enheternas underhållsavdelningar. Har du förmåga att utveckla individ och grupper och att inspirera till förändring – då kanske det är dig vi söker!

Din nästa utmaning

Arbetet innebär att utveckla och förnya verksamheten. Ledarskap och förändringsarbete är en stor del av ditt arbete. Ditt ansvar är att hålla en god kommunikation med dina olika intressenter och att coacha medarbetarna.


Du ansvarar för ca 25 medarbetare som är grundplacerade vid de två verkstäderna på Ortviken respektive Östrand. Du driver ledning och samordning av underhållsarbetet inom avdelningen samt personlig utveckling. Budgetarbete och kostnadsuppföljning ingår i ditt arbete.


Fokus är effektivisering och optimering av flödet i verkstäderna. Du kommer att arbeta med att samordna de två verkstäderna när det gäller bl a resurser, tillverkning och utförande. Du driver utvecklings- och samarbetsfrågor inom avdelningen.


Allt arbete sker i nära samverkan med fabrik, övriga underhållsavdelningar och externa aktörer. Du rapporterar till chefen för mekaniskt underhåll.

Vem är du?

Som person är du serviceinriktad, rådgivande och tydlig i ditt ansvar. Du har en helhetssyn och är prestigelös. Du har förmågan att delegera och fördela ansvar samt se styrkor i gruppen och använda dem på rätt sätt. 


För att passa som underhållsledare ser vi att du är en naturlig ledare som har ett strukturerat och har ett analytiskt arbetssätt. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet som ledare. Dessutom har du erfarenhet av budgetansvar. Du är en trygg och förändringsbenägen ledare med planerings- och organisationsförmåga. Du gillar att tänka nytt och att förbättra.


Tjänsten innebär mycket kontakt med såväl övriga underhållsgrupper som driftsorganisationen så god förmåga till samarbete är en förutsättning. Du trivs i en arbetsledande roll. Din personlighet och ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: Respekt, Högklassighet och Ansvar. Vi söker dig med teknisk utbildning på högskolenivå samt tidigare erfarenhet av underhållsarbete inom verkstad och industri. Alternativt är du utbildad gymnasieingenjör med flera års erfarenhet från vår bransch.


Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, i såväl svenska som engelska.


 

Vad erbjuder vi dig?

Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)