Inaktiv platsannons

SJR söker en junior inköpare till multinationellt serviceföretag i Stockholm

Om tjänsten

SJR söker efter en junior inköpskonsult till vår kund som är ett multinationellt serviceföretag med verksamhet i över 80 länder. Vår kund sitter i fina lokaler i Solna. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående, senast 27 augusti, och pågår till mitten av april

 
Tjänstebeskrivning

Som inköpare hos oss hanterar du löpande de ärenden som inkommer till inköpsfunktionen, din roll är att ge service till och bistå verksamheterna i deras inköp, upphandlingar och avrop. Du kommer ansvara för att göra analyser av olika bud och kontakt, samt ta fram en inköpsplan. I rollen kommer du vara stöd till Project Managers i Norden med genomförandet av nya kontrakt för olika Facility Management-tjänster. I arbetet kommer du prospektera leverantörer, skötta förhandlingar om avtal och kostnader, granska leverantörer för centrala ramavtal inom regionen. Du kommer även vara med att utveckla och bidra till standardiserade kontrakt. Arbetet innebär mycket samarbete och kontakter både internt och externt.


Lämplig bakgrund

Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet av Facility management eller strategisk inköp. Du har tidigare erfarenhet av leverantörsavtal och har arbetat i en liknande roll tidigare. Du är proaktiv person som med engagemang utför dina arbetsuppgifter och har ett stort kundfokus. Vidare bör du vara bekväm och kunna arbeta med kollegor på distans och vara en del av ett större projektteam. Vidare önskas att du har god system- och datorvana samt utmärkta kunskaper i Excel och PowerPoint. Du bör obehindrat tala och skriva svenska såväl som engelska.

Som person är du driven, noggrann och effektiv och du har lätt för att strukturerar upp ditt arbete. Du är social och fungerar utmärkt såväl i grupp som i självständigt arbete. Vidare har du en mycket god kommunikativ- och förhandlingsförmåga då du ha mycket intern och extern kontakter. Du är engagerad i ditt arbete och det är självklart för dig att hela tiden arbeta med att förbättra och effektivisera rutiner och processer. 


Bra att veta

Ovanstående är ett konsultuppdrag start omgående fram till mitten av april 2019. Arbetet utförs på heltid och under kontorstid. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb