Inaktiv platsannons

Financial Controller till internationellt bolag i Göteborg

SJR söker för vår kunds räkning en Financial Controller med start senast 1 november.Som Financial Controller ingår du i ett ekonomiteam om fem personer i Göteborg.  Rollen innebär att avlasta och stötta controllerchefen genom att fungera som samordnare/teamledare för ekonomifunktionen.  Du kommer ansvara för månadsbokslut, moms och skatt, analys och uppföljning mot budget.  Vi tror att du som söker har arbetat med redovisning i 5-10 år. Både erfarenhet från internationella organisationer samt erfarenhet av US Gaap och SOX är meriterande. För att trivas i rollen behöver du ha skinn på näsan, vara stresstålig och trivas med att arbeta mot deadlines i en internationell miljö. Vi ser det som positivt om du har erfarenhet från en roll som teamledare eller liknande. Att du behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift är ett krav. Vi söker dig som kan påbörja din anställning hos oss senast 1 november men gärna tidigare. Uppdraget är ett föräldravikariat och börjar som ett konsultuppdrag och för rätt person finns goda möjligheter till vidare anställning hos vår kund som sitter i trevliga lokaler i Gårda.

Om tjänsten

SJR söker för vår kunds räkning en Financial Controller med start senast 1 november. 

Vad innebär rollen och vem söker vi? 
Som Financial Controller ingår du i ett ekonomiteam om fem personer i Göteborg.  Rollen innebär att avlasta och stötta controllerchefen genom att fungera som samordnare/teamledare för ekonomifunktionen.  Du kommer ansvara för månadsbokslut, moms och skatt, analys och uppföljning mot budget.  Vi tror att du som söker har arbetat med redovisning i 5-10 år. Både erfarenhet från internationella organisationer samt erfarenhet av US Gaap och SOX är meriterande.

För att trivas i rollen behöver du ha skinn på näsan, vara stresstålig och trivas med att arbeta mot deadlines i en internationell miljö. Vi ser det som positivt om du har erfarenhet från en roll som teamledare eller liknande. Att du behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift är ett krav. 

Ytterligare information om uppdraget 
Vi söker dig som kan påbörja din anställning hos oss senast 1 november men gärna tidigare. Uppdraget är ett föräldravikariat och börjar som ett konsultuppdrag och för rätt person finns goda möjligheter till vidare anställning hos vår kund som sitter i trevliga lokaler i Gårda.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb