Inaktiv platsannons

Ekonomiassistent inom kundreskontra till västra Göteborg

SJR söker för vår kunds räkning en ekonomiassistent med fokus på kundreskontra. Till vår kund söker vi nu dig som vill arbeta som ekonomiassistent med tyngden inom kundreskontra. Du kommer att få arbeta brett med hela flödet inom kundreskontra, samtidigt som du samarbetar tätt ihop med dina kollegor. Vi söker dig som har en relevant utbildning och som har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Det är positivt om du har en viss bredd i din kompetens och kan stötta upp med fakturahantering, leverantörsreskontra, inbetalningar mm. vid behov. Vi tror att du är en person som kan beskrivas som social, serviceminded och teamorienterad och att du har en god förmåga att skapa relationer med såväl kunder som kollegor och andra kontakter. Du talar och skriver svenska flytande och är väl bevandrad i Officepaketet och har god vana av arbete i ett eller flera affärssystem. Vår kund är ett eventbolag där man jobbar på i högt tempo och har roligt på arbetet. Vi söker dig som kan påbörja din anställning hos oss relativt omgående. Uppdraget är ett föräldravikariat och förväntas fortgå till februari 2019. Du kommer sitta i trevliga lokaler i Högsbo.

Om tjänsten

SJR söker för vår kunds räkning en ekonomiassistent med fokus på kundreskontra.

Vad innebär rollen och vem söker vi? 
Till vår kund söker vi nu dig som vill arbeta som ekonomiassistent med tyngden inom kundreskontra. Du kommer att få arbeta brett med hela flödet inom kundreskontra, samtidigt som du samarbetar tätt ihop med dina kollegor. Vi söker dig som har en relevant utbildning och som har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Det är positivt om du har en viss bredd i din kompetens och kan stötta upp med fakturahantering, leverantörsreskontra, inbetalningar mm. vid behov. Vi tror att du är en person som kan beskrivas som social, serviceminded och teamorienterad och att du har en god förmåga att skapa relationer med såväl kunder som kollegor och andra kontakter. Du talar och skriver svenska flytande och är väl bevandrad i Officepaketet och har god vana av arbete i ett eller flera affärssystem.

Ytterligare information om uppdraget
Vår kund är ett eventbolag där man jobbar på i högt tempo och har roligt på arbetet. Vi söker dig som kan påbörja din anställning hos oss relativt omgående. Uppdraget är ett föräldravikariat och förväntas fortgå till februari 2019. Du kommer sitta i trevliga lokaler i Högsbo.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb