Inaktiv platsannons

Senior prissättningsaktuarie i Stockholm

Nu har du möjlighet att bli en del av oss på Trygg-Hansa och bidra till att bli Sveriges ledande försäkringsbolag. Hos oss välkomnas du till en arbetsplats med stark lagkänsla, stor gemenskap och sammanhållning

Om tjänsten

Till vårt prissättningsteam söker vi nu en erfaren aktuarie för vår sjuk- och olycksfallsportfölj. Hos oss får du möjlighet att arbeta med Trygg-Hansas flaggskeppsportfölj bestående av trogna TryggaBarn- och TryggaVuxen-kunder. Här får du jobba med utmaningarna hos dessa produkter och samtidigt får du arbeta med att förnya och ständigt förbättra våra analytiska förutsättningar för ett långsiktigt engagemang.

  • Gillar du att analysera data där frågeställningarna inte alltid har en enkel lösning, där man behöver ta hänsyn till historiska förändringar, kundernas beteendemönster och politiska beslut?
  • Känns det spännande att utveckla riskmodellerna och utforska hur långt GLM:er kan ta oss i en modern teknisk miljö?
  • Klappar ditt hjärta extra för försäkringar som kan göra stor skillnad för de familjer som råkat ut för en skada och där besluten inte bara präglas av hjärna utan även av hjärta?

I så fall tror vi att du skulle trivas som prissättningsaktuarie på vår avdelning för prissättning och modellering i Stockholm. Du kommer att vara medlem i ett team som ansvarar för allt från riskprissättning, räddning och optimering av våra sak- och personförsäkringar. Förutom utveckling av modeller följer vi upp hur risk och exponering förändras, ser till att vi har väl kalibrerade prediktioner och tillhandahåller analyser och rådgivning till övriga delar av organisationen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

  • Tillsammans med dina kollegor utveckla och underhålla riskprismodeller för samtliga sjuk-, olycksfalls- och gravidprodukter.
  • Analysera trender och förflyttningar mellan produkter samt analysera risk-, beteende- och exponeringsförändringar.
  • Självständigt driva egna förslag på förbättringar.
  • Medverka i utvecklingsprojekt tillsammans med kollegor från andra delar av organisationen.

För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du: 

  • Är utbildad aktuarie, civilingenjör eller motsvande.
  • Har minst 3 års erfarenhet av aktuariellt arbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat som aktuarie inom området sjuk- och olycksfall.
  • Kan analysera, implementera och kommunicera matematiska modeller.
  • Har erfarenhet av SAS, R, SQL eller annat programmeringsspråk.
  • Är ambitiös och snabbtänkt med eget driv och initiativkraft.

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande jobb, där ingen dag är den andra lik. Du blir en del av ett team där vi värderar gemenskap, samarbete och har kul på jobbet. Som en del i en stor koncern får du tillgång till en internationell kunskapsbank och goda möjligheter till internationellt arbete och personlig utveckling.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta Noora Lyly på +46701682804 alt. noora.lyly@trygghansa.se. Då urvalet kommer att ske löpande är det viktigt att du skickar din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdatum är den 21 september, och vi ser fram emot att ta del av ditt personliga brev och CV.

Fackliga kontaktpersoner:

FTF Christer Bjellert, Tel: +46 701 682 806

SACO Lena Darin, Tel: +46 701 682 844

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb)