Inaktiv platsannons

Luleå: Läkare i Världen söker samordningsvolontärer

Läkare i V... Vill du engagera dig för mänskliga rättigheter och samtidigt stärka ditt CV? Vill du få nyttig erfarenhet av organisering och samordning samtidigt som du bidrar till utsatta människors tillgång till vård? Tycker du att alla bör...

Om tjänsten

Läkare i Världen

Vill du engagera dig för mänskliga rättigheter och samtidigt stärka ditt CV? Vill du få nyttig erfarenhet av organisering och samordning samtidigt som du bidrar till utsatta människors tillgång till vård? Tycker du att alla bör ta ansvar för sina medmänniskor och vill arbeta med politisk påverkan?

Anmäl dig som volontär hos oss på Läkare i Världen. Vi arbetar för att hälsa ska vara en mänsklig rättighet tillgänglig för alla! Vi söker för närvarande samordningsvolontärer i Norrbotten som vill arbeta med volontärsamordning/nyrekrytering, administration, påverkansarbete och kommunikation. I uppdraget kommer du att arbeta tillsammans med klinikvolontärer och vår klinikledningsgrupp.

När och var ska uppdraget genomföras: 
Till stor del kan uppdraget skötas på distans med flexibla tider och dagar. Men du måste kunna vara i Luleå vid tillfälle för att träffa de övriga volontärerna, klinikledning och besöka klinikverksamheten.
Specifika önskemål eller information: 
Vi söker samordningsvolontärer som kan stötta klinikverksamheten och våra volontärer. Uppdraget är i övrigt är flexibelt och det finns möjlighet till att utveckla vår lokala verksamhet utifrån behov och intresse.
Minimiåtagande: 
Du måste vara tillgänglig via mail och ha möjlighet att besöka Luleå för att träffa de andra volontärerna, klinikledningen och klinikverksamheten några gånger per år.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Luleå
Typ av kontrakt
Volontärarbete
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Luleå | Volontärarbete