Inaktiv platsannons

Kommunikationsgruppen behöver dig, frivilligledare! i Malmö

Röda Korset, Malm... Är du kunnig skribent och redo att driva kommunikationsgruppen vidare? Vi behöver en frivilligledare med nyheter och digitala medier som specialitet! Som frivilligledare leder du arbetet inom kommunikation för Malm...

Om tjänsten

Röda Korset, Malmökretsen

Är du kunnig skribent och redo att driva kommunikationsgruppen vidare? Vi behöver en frivilligledare med nyheter och digitala medier som specialitet!

Som frivilligledare leder du arbetet inom kommunikation för Malmökretsen i samarbete med frivilliga. Som person är du driven, engagerad, strukturerad och ansvarstagande. Du har goda kunskaper i ditt ämnesområde. Det är av stor vikt att du formulerar dig väl i tal och skrift och har mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska.

Ditt uppdrag som frivilligledare innebär bland annat följande:

  • Ansvara för det övergripande strategiska arbetet att lägga kommunikationsplaner och utveckla verksamheten.
  • Ta emot kommunikationsbeställningar från Malmökretsens olika verksamheter och fördela dem på Kommunikationsgruppens olika arbetsgrupper för behandling. Du har ansvaret för samordningen från mottagande till leverans av en beställning.
  • Vid behov stötta de olika arbetsgrupperna.
  • Sköta rekryteringen av nya frivilliga.
  • Genomföra möte för hela kommunikationsgruppen en gång per halvår.

Malmökretsens kommunikationsgrupp bildades i januari 2014 och består idag av ca 15 frivilliga, fördelade inom kompetenser nyheter/översättning, foto/film, marknadsföring och layout.

När och var ska uppdraget genomföras: 
Varierande tidpunkt i Malmö
Specifika önskemål eller information: 
Som frivilligledare leder du arbetet inom kommunikation för Malmökretsen i samarbete med verksamhetsutvecklare och frivilliga. Som person är du driven, engagerad, strukturerad och ansvarstagande. Du har goda kunskaper i foto och bildhantering. Det är av stor vikt att du formulerar dig väl i tal och skrift och har mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska.
Minimiåtagande: 
3-5 timmar/vecka

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Volontärarbete
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Volontärarbete