Inaktiv platsannons

Rekrytera mera! Vi utökar rekryteringsgruppen. i Malmö

Röda Korset, Malm... Har du intresse för rekrytering? Vill du bli en länk mellan Malmökretsens verksamheter och nya frivilliga? Hjälp oss rekrytera mera! Rekryteringsgruppen arbetar med rekryteringsträffar, annonsering, intervjuer och är...

Om tjänsten

Röda Korset, Malmökretsen

Har du intresse för rekrytering? Vill du bli en länk mellan Malmökretsens verksamheter och nya frivilliga? Hjälp oss rekrytera mera!

Rekryteringsgruppen arbetar med rekryteringsträffar, annonsering, intervjuer och är ett stöd för andra verksamheter i Malmökretsen i rekryteringen. Här behöver vi dig som vill vara aktiv i nära samarbete med frivilligledare och nya frivilliga i Malmökretsen.

Vi vill utöka gruppen för att även kunna vara uppsökande på andra rekryteringsevent och i kontakt med andra företag och organisationer som tex universitet, föreningar för äldre och företsg som sponsrar sina anställda för volontärarbete. Här behöver vi dig som är utåtriktad, som har lätt för att tala inför grupper och är kreativ för att hitta nya målgrupper och samarbetspartners.

Vi vill öka vår närvaro inom digital marknadsföring då vi planerar riktade insatser till specifika yrkes och -studentgrupper via mail och sociala medier som tex LinkedIn. Vi söker dig som är kunnig inom området, som uttrycker dig träffsäkert i skrift och är intresserad att ta tag i detta, för vår rekrytering, nya område.

Vi är en grupp som arbetar tillsammans för att engagera människor till Röda Korsets viktiga verksamheter och en viktig del i kretsens föreningsutveckling. Nu behöver vi dig som är intresserad och har kunskap om rekrytering för att bli en kugge i detta viktiga hjul. Tveka inte! Sök idag!

När och var ska uppdraget genomföras: 
Uppdraget utförs på kvällar eller dagtid ca 3 timmar i veckan i Malmö.
Specifika önskemål eller information: 
Goda kunskaper i svenska är en förutsättning för att klara uppdraget. Du erbjuds utbildning i Rödakorskunskap och Att vara frivillig, Första hjälpen kurs och Att mötas i vardag och kris. Uppdraget är ideellt och du får ingen lön men vi erbjuder en meningsfull fritid, kompetensutveckling och gemenskap.
Minimiåtagande: 
Uppdraget utförs på kvällar eller dagtid ca 3 timmar i veckan i Malmö.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Volontärarbete
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Volontärarbete