Inaktiv platsannons

Bor du i Göteborg, har ett stort hjärta och gillar att baka?

... Äldrekontakt ordnar fikaträffar för äldre som bor ensamma och som gärna vill, men har lite svårt att ta sig ut för en social stund. Om du vill göra en meningsfull insats kan du ingå i vårt nätverk av volontärer. Göteborg söker nu...

Om tjänsten

Äldrekontakt

Äldrekontakt ordnar fikaträffar för äldre som bor ensamma och som gärna vill, men har lite svårt att ta sig ut för en social stund. Om du vill göra en meningsfull insats kan du ingå i vårt nätverk av volontärer. Göteborg söker nu fler fikavärdar!

Som fikavärd bjuder du hem din grupp av äldre gäster (ca 6-8 st) samt två volontärer (chaufförer) en söndagseftermiddag var fjärde månad. Hiss/bottenplan alt. några få steg i en trappa är ett krav då de äldre kan ibland ha svårt att gå i trappor.

När och var ska uppdraget genomföras: 
Fikaträffen sker en söndagseftermiddag i månaden mellan kl 15 och 17. Som fikavärd bjuder du på fika med valfritt fikabröd och välkomnar gästerna in i ditt hem ca var fjärde månad.
Specifika önskemål eller information: 
Vi söker en ansvarsfull volontär med ett stort hjärta som tycker om att prata med, lyssna på och uppmärksamma någon med många års livserfarenhet.
Minimiåtagande: 
Bjud på fika ca var fjärde månad

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Volontärarbete
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Volontärarbete