Inaktiv platsannons

Vill du också göra skillnad? i Uppsala

TRIS, Tjejers Rätt I Samh... TRIS - tjejers rätt i samhället söker personer som vill vara ideella läxhjälpare till vår ungdomsverksamhet, som arbetar förebyggande mot hedersrelaterat förtryck och våld. TRIS läxhjälp har funnits sedan 2013, d...

Om tjänsten

TRIS, Tjejers Rätt I Samhället

TRIS - tjejers rätt i samhället söker personer som vill vara ideella läxhjälpare till vår ungdomsverksamhet, som arbetar förebyggande mot hedersrelaterat förtryck och våld.

TRIS läxhjälp har funnits sedan 2013, där vi erbjuder läxhjälp en dag i veckan för tjejer i åldrarna 13-25 år. Våra läxhjälpare är en blandning av studenter från olika ämnesområden, yrkesverksamma och pensionärer. Är du intresserad att bli en del av vår verksamhet är du välkommen att skicka in en intresseanmälan, så bokar vi in ett möte och ser om du är läxhjälparen som vi söker!

Som ny läxhjälpare får du en introduktion i hur läxhjälpen fungerar och du väljer själv hur mycket du vill engagera dig. Du som är läxhjälpare erbjuds även utbildningar av TRIS inom området hedersrelaterat förtryck och våld. Det kan även finnas möjlighet till framtida uppdrag i form av fotbollsledare, extraresurs vid dataworkshop, mentorsskap etc. beroende på personlig lämplighet och engagemang.

När och var ska uppdraget genomföras: 
Varje tisdag mellan kl 15:30-20.00 och onsdag kl 16.30-18.30. Under tisdagar har vi olika pass som man anmäler sig till. Verksamheten är belägen i centrala Uppsala.
Specifika önskemål eller information: 
Vi söker personer med olika utbildningsbakgrunder och som kan verka som goda förebilder för våra deltagare. Som ideell är det viktigt att du är tålmodig, pålitlig, pedagogisk och lyhörd.
Minimiåtagande: 
Ca 2 timmar vid 2 tillfällen i månaden.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Volontärarbete
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Uppsala | Volontärarbete