Inaktiv platsannons

Produktionschef Infrastruktur i Göteborg

Om tjänsten

Vi har bestämt oss för att vara den ledande samhällsutvecklaren och en förebild i svenskt näringsliv. Därför bygger allt vi gör på våra värderingar inom arbetsmiljö, etik, miljö, kvalitet och lönsamhet. Idag är vi branschledande inom säkerhet och grönt byggande. Regionen Infrastruktur driver stora väg-, järnvägs- och broprojekt, framförallt med Trafikverket som kund.



Är du en engagerad ledare som letar efter utvecklingsmöjligheter?

Du kommer att leda och utveckla teamet på arbetsplatsen. Arbetet innebär också att leda vår produktion och tack vare dig säkerställer vi att uppsatta mål gällande bland annat tidsplaner, inköp, ekonomi och säkerhet uppnås och gärna överträffas. Du kommer att arbeta i ett team där alla har en viktig uppgift - att utföra sina arbetsuppgifter på så bra sätt som möjligt och alltid med fokus på säkerhet och produktivitet.

Som ledare på Skanska öppnas många möjligheter och du får ta del av våra interna utvecklingsplaner. Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling och oändliga möjligheter. Är du rätt person vill vi satsa på dig!

En som trivs med ordning och reda och får saker ur händerna

Vi söker dig som har fyra års erfarenhet eller mer som produktionschef och känner dig trygg i din yrkesroll och vill utvecklas vidare. Vidare tror vi att du har en teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet. Vi ser gärna att du har arbetat i större byggprojekt, kan byggprocessens alla skeden samt har erfarenhet av ekonomiskt ansvar.

Rollen kräver god förmåga att se helheten. Som ledare är du beslutsam samtidigt som du är ödmjuk, lyhörd och bidrar till teamandan. Du är självgående med ett eget driv och tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare. En av våra fyra värderingar är ”värna om livet” – säkerhet är en prioritet och ett måste i hjärtat hos dig!

Vi är nyfikna på dig – ansök idag!

Vid frågor kontakta Distriktschef Henrik Nilsson på 010-448 42 80 eller HR-Partner Camilla Arnkil 010-448 41 20. 

Tveka inte att söka redan idag, vi rekryterar löpande. Sista ansökningsdag är den 31 augusti. Ansök med CV och personligt brev.

Ta chansen att utveckla Göteborg tillsammans med oss!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.


Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)