Inaktiv platsannons

Hälsa i Lund

Om tjänsten

Har du flerårig erfarenhet från byggbranschen och vill bli vår nya hälsa- och säkerhetsledare?

 

Var med och bygg världens mest moderna forskningsanläggning – ESS i Lund!

 

Skanska bygger just nu vad som kommer att bli en tvärvetenskaplig forskningsanläggning baserad på världens mest kraftfulla neutronkälla. Här kommer forskare från hela världen kunna studera framtidens material i detalj. Skanska har tecknat ett samverkansavtal med ESS, European Spallation Source, om att uppföra byggnader samt infrastruktur till forskningsanläggningen. ESS är ett projekt i full samverkan där vi bygger i ett nära samarbete med kunden.

 

Projektet är i full gång och nu behöver vi förstärka teamet med ytterligare en Hälsa & Säkerhetsledare. Du kommer att tillhöra Skanskas region Hus Syd med placering på Skanska ESS Construction i Lund.

 

Vill du läsa mer om projektet, titta här:  

 

En fot i arbetsmiljö och den andra i produktion?
 
Du kommer att ingå i projektets supportorganisation inom hälsa och säkerhet för att i nära samarbete med den byggande organisationen skapa förutsättningar för en säker produktion med arbetsmiljö i världsklass.

Dina arbetsuppgifter innebär bl. a:
 
•  Samordning (BAS-U) av bygg- och installationsaktiviteter med fokus på arbetsmiljö
•  Involvering i planering, förberedelser och utredningar
•  Riskkoordinering med produktionen och kunden
•  Uppföljning och kontroll av arbetsmiljöregler
•  Utvärdera och förbättra arbetssätt och processer

 

Vem är du?

 

Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet från byggbranschen. Du vill vara en tydlig bärare av projektets säkerhetskultur och trivs med att på ett coachande sätt motivera och inspirera våra medarbetare att ständigt öka säkerhetsmedvetandet.

Vi ser även att du har

•  Erfarenhet av arbetsmiljöarbete
•  Högskoleutbildning inom relevant område
•  Behärskar engelska i tal o skrift
 
Vi är en internationell arbetsplats som erbjuder komplexa och stimulerande utmaningar där du kommer att arbeta tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare vars välbefinnande är prioriterat för oss.

 

Du är lösningsorienterad, har ett strukturerat arbetssätt och god datorvana.

 

Varför Skanska?

 

Vi vågar sticka ut hakan och säga att vi är ett företag som verkligen lever efter våra värderingar, och satsar på våra medarbetare. Är du rätt för oss kommer vi att ge dig bra förutsättningar för att ständigt fortsätta utvecklas.

 

Ta chansen, sök tjänsten!

 

Vi är nyfikna på vem du är så ansök redan idag, dock senast den 31 augusti 2018. Rekryteringen sker löpande. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Jörgen Christiansson 010 - 449 14 20.
 

Välkommen till Skanska!

 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

 

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Lund
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Lund | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)