Inaktiv platsannons

Pålkransmaskinist Grundläggning i Stockholm

Om tjänsten



Skanska Grundläggning Distrikt Nord söker engagerade Pålkransmaskinister

Vi på grundläggning arbetar med grunden för allt byggande. Vi utvecklar och hjälper våra kunder med bl.a. pålning, stödkonstruktioner, grund- och jordförstärkning.

Det händer mycket i Stockholm och på andra orter i distriktet. I pipeline ligger ett antal spännande och utmanande projekt och vi utökar vår verksamhet med fler pålkransmaskiner och behöver därför förstärka med fler engagerade maskinister.

Vill du vara delaktig i komplexa Grundläggningsprojekt?

Framför oss ligger ett flertal stora och komplexa grundläggningsprojekt och vi söker nu dig som redan är en professionell pålkransmaskinist och som gärna har vana av att arbeta på och nära vatten. Vi söker även dig som har maskinförarvana av annat maskinslag, tex hjullastare/grävmaskin, och som är sugen på att vidareutvecklas och lära dig att köra grundläggningsmaskiner. För att trivas hos oss krävs det att du har ett högt säkerhetstänk och att du är duktig på att lösa problem genom erfarenhet av ett flertal olika metodval. Att arbeta effektivt och metodiskt är en självklarhet för dig.

Distriktet har ett verksamhetsområde som sträcker sig över en stor geografi, från Östergötland och norröver, så resor och jobb på traktamente kommer att bli en del av din arbetsvardag. Marknaden är som störst i Stockholmsområdet så lämplig anställningsort är här, men som sökande räcker det med att du är boende inom distriktets gränser.

Du är lösningsinriktad och engagerad i ditt arbete

Som person trivs du med att arbeta självständigt, du är engagerad, envis och lösningsorienterad. Du ska trivas med att ha eget ansvar och se till gruppens bästa. Vi ser också att du är praktiskt lagd och har ett stort intresse för maskiner och teknik.
Vi söker dig som är teamspelare och som bidrar till laget. Det är viktigt att du är social och utåtriktad då du kommer ha många kontakter, både med kollegor och med kunder.
Du har körkort, minst B och tillgång till egen bil.

Vi erbjuder dig ett varierat och stimulerande arbete med bra kamratskap och goda möjligheter till utveckling!

Ansökan

Vi rekryterar löpande så ansök redan idag eller senast 2018-09-09.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)