Inaktiv platsannons

Volontär sökes till Frukostklubb i Sundbyberg!

Röda Korsets Ungdomsförbund, Stockholm... Var fjärde person under 18 år uppger att de inte äter frukost minst en dag i veckan. Det är svårare att klara skolan på tom mage. Röda Korsets Ungdomsförbund vill att alla barn och unga ska ha samma f...

Om tjänsten

Röda Korsets Ungdomsförbund, Stockholm Nord

Var fjärde person under 18 år uppger att de inte äter frukost minst en dag i veckan. Det är svårare att klara skolan på tom mage. Röda Korsets Ungdomsförbund vill att alla barn och unga ska ha samma förutsättningar att klara skolan, och vi tror att en lugn och trygg frukoststund kan bidra till det.

Vill du göra skillnad med barn och ungdomar i Sundbyberg så är du mer än välkommen att börja arbeta med oss. Som volontär kommer du att förbereda och servera frukost, delta i olika aktiviteter och självklart själv njuta av frukoststunden.

När och var ska uppdraget genomföras: 
Uppdraget genomförs ca. 2 timmar varje måndagsmorgon klockan 8:00-10:00 på St. Martins Gymnasium i Sundbyberg.
Specifika önskemål eller information: 
Inga särskilda språkkrav finns för uppdraget. Röda Korsets Ungdomsförbund förser såväl frivilliga med relevant kostnadsfria utbildning för att du ska kunna sköta ditt uppdrag väl.
Minimiåtagande: 
Vi vill även att man ska kunna engagera sig minst en termin framåt för att skapa en kontinuitet hos barnen/ungdomarna man hjälper.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundbyberg
Typ av kontrakt
Volontärarbete
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundbyberg | Volontärarbete