Inaktiv platsannons

Ordning & Reda på Lära med Djur i Vallentuna

Föreningen Lära med Djur... Lära med Djur jobbar med ridgrupper för ungdomar från särskolor som har funktionsskillnader inom Autismspektrat. Det är en fascinerande verksamhet som gör stor skillnad i elevernas liv, men som vi som har...

Om tjänsten

Föreningen Lära med Djur Stockholm

Lära med Djur jobbar med ridgrupper för ungdomar från särskolor som har funktionsskillnader inom Autismspektrat. Det är en fascinerande verksamhet som gör stor skillnad i elevernas liv, men som vi som har grupperna hinner inte med administrationen. Vi behöver en kassör som kan avlasta oss och bidra med kunskaper som vi inte har. Är du en person som har Excel vana, har baskunskaper i ekonomi, kan sammanställa bokföringsunderlag, är insatt i löneadministration och kan fakturera Då ser vi fram emot att få kontakt med dig! Vi är ett team på fyra personer som har fin hjälp av medarbetare med lönebidrag och i utvecklingsanställning och av föreningens medlemmar. Daglig verksamhet, arbete för unga som inte fått något jobb efter gymnasiet är en nystartad separat verksamhet vid sidan av ridgrupperna. Lära med Djur har en styrelse på 10 personer som alla har någon anknytning till vår målgrupp.

När och var ska uppdraget genomföras: 
Antingen här ute på Ledinge Mellangård i Vallentuna eller från din egen dator men vi tycker det är viktigt att vi får träffa dig regelbundet.
Specifika önskemål eller information: 
Baskunskaper i ekonom och vana vid Excel är viktiga här. De av oss som gjort de här uppgifterna tidigare kommer att vägleda dig,och finnas till hands i fortsättningen. Vi hoppas att du är intresserad av vår elever, unga mellan 12-20 år med funktionsskillnader och intresserad av relationer och mänsklig utveckling.Djur har en viktig plats i vårt dagliga liv. Du kommer att arbeta i ett engagerat team som leder ridgrupperna och stallarbetet.Stallet är öppet från tidig morgon till sen kväll och våra hästar, islandshästar, går ute i hagar dygnet runt.
Minimiåtagande: 
1 - 2 dagar/vecka

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Vallentuna
Typ av kontrakt
Volontärarbete
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Vallentuna | Volontärarbete